Recent, Emilia Negurici a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care povestește tot ce i s-a întâmplat atunci când a surprins în casă pe individual care tocmai îi fura mai multe lucruri din casă.

Fosta vedetă spune că atât ea, cât și familia ei, l-ar fi ajutat de mai multe ori.

„Zilele trecute m-am confruntat cu o problemă foarte urâtă. Un individ vrea să-mi facă rău, să mă pună intr-o lumină proastă şi să mă îndepărteze de oamenii dragi. Ciudat este că individul nu este străin familiei mele, ba din contra, atât eu cât şi familia mea l-am ajutat mereu când a avut nevoie. Ca să înțelegeți, fiind prins că-mi fura din casă, am luat atitudine. S-a încheiat cu tot felul de zvonuri mincinoase la adresa mea, cu informații care să mă denigreze trimise de acesta câtre toți prietenii din lista mea de Facebook”, a scris Emmy pe rețeaua socială.

Aceasta a continuat, spunând că își dorește ca apropiații săi să nu aplece urechea la denigrările individului care dorește să îi păteze imaginea, ba chiar afirmă că o să apeleze la ajutorul autorităților, dacă aceste incidente nu se opresc.

„Cei care mă cunoaşteți, ştiu că nu veți da crezare acestor mesaje trimise să-mi facă rau. Pentru cei care nu mă cunoaşteți bine, gândiți-vă cât de simplu este să faci rău, dar un bine, mai greu…Dacă se va continua cu astfel de lucruri, voi fi nevoita să anunț organele de poliție, chiar dacă nu am vrut şi nu vreau să fac rău nimănui”, a mai adăugat fosta cântăreață, potrivit spynews.ro