Evenimentul Zilei > Monden > Cornel Ilie a confirmat că e topit după ea: „Te iubesc!” Lidia Buble e cea mai fericită
Cornel Ilie a confirmat că e topit după ea: „Te iubesc!” Lidia Buble e cea mai fericită

Cornel Ilie a confirmat că e topit după ea: „Te iubesc!” Lidia Buble e cea mai fericită

Despre Cornel Ilie şi Lidia Buble s-a scris mult după lansarea videoclipului „Vino, du-te”, care a generat de altfel zvonurile despre relaţia lor, subiect care a fost alimentat recent chiar de artist.

Apropierea şi chimia dintre Cornel Ilie şi Lidia Buble a fost prea evidentă pentru ca fanii lor să creadă că între cei doi n-ar fi şi altceva decât o relaţie de colaborare.

Aici s-a ajuns de la videoclipul care s-a impus rapid în preferinţele celor care urmăresc YouTube. Parcă nici actorii nu jucau atât de bine…

Ce se întâmplă între cei doi are o naturaleţe prezentă numai între doi îndrăgostiţi care de abia au început relaţia…

Totuşi, atât Lidia Buble, cât şi Cornel Ilie au infirmat că ar avea o relaţie şi că videoclipul a ieşit atât de bine datorită faptului că ambii sunt în zodia Gemeni…

Cornel Ilie are un mesaj de îndrăgostit

Această coincidenţă legată de zodie este completată de încă una ce ţine de trecutul lor amoros: ambii s-au despărţit după 5 ani de relaţie.

Cântăreaţa s-a separat de Răzvan Simion, iar solistul trupei Vunk a divorţat de cea care i-a dăruit doi copii în cei 5 ani de căsnicie.

Artistul a trecut repede peste acel moment şi a postat un mesaj pe Instagram care arată că inima lui a început să bată din nou cu putere. Pentru cine? Lidia Buble ar trebui să ştie cel mai bine…

„Când încep să iubesc”

„Când încep să te iubesc, o fac la nebunie. Și dacă te iubesc, să ții minte că o fac mai tare decât mă iubesc pe mine.

Iar eu am învățat să-mi iubesc și defectele și greșelile și alegerile proaste. Închipuie-ți cum te iubesc pe tine.

Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi până la ultima scuză pe care mi-o găsesc ca să nu ne pierdem.

Când te iubesc, o fac cu tot sufletul, cu toate gândurile, cu glasul, cu privirea, cu toate simțurile, cu stomacul fluturilor extaziați, cu abundență de speranțe, cu siguranța viitorului unui oracol, cu fiecare respirație necesară, cu fiecare fericire măruntă și cu fiecare dezamăgire nemeritată.

Iubire fără reţinere, la vedere

Când te iubesc, o fac fără nicio reținere sau rușine față de ceilalți din jur. Când te iubesc, nu strig să mă audă toată lumea, ci o arăt în tot ce fac, ca să o simți tu.

Când te iubesc, o fac ca un copil care crede că din două perne poți face un castel și din două șervețele, rachete de ajuns pe lună.

Când te iubesc, merg eu pentru tine în Iadul tău și îmi las pe mâinile tale Raiul meu. Când te iubesc, nu aștept nimic la schimb.

Dar dacă încep să nu te mai iubesc, înseamnă că nu mă mai iubesc nici eu pe mine. Iar atunci sper să începi tu să mă iubești”, a scris Cornel Ilie pe Instagram.

De altfel, ultima reacţie a celor doi cu privire la relaţia lor nu prea mai lasă loc interpretărilor şi poate fi citită aici.