Corina promovează stilul "Munky funky" peste hotare | VIDEO

Corina promovează stilul "Munky funky" peste hotare | VIDEO

Cântăreaţa a vorbit pentru EVZ despre succesul în străinătate și băiatul ei, Robin.

Corina a creat o nouă expresie, pe care mulţi oameni au început să o folosească: "Când îţi vine să strigi de bucurie şi să râzi cu poftă, când îţi vine să zici uau, o-la-la, cool, fain, mişto, grozav, fantastic, extraordinar, înseamnă că eşti, că te simţi, munky funky", a explicat ea.

Vedeta susţine că fanii ei sunt "atât puştanii de liceu, cât şi părinţii lor", cărora le pregăteşte o nouă piesă.

Compune 50% din piese

Ne puteți urmări și pe Google News

În ceea ce pri­veşte textele pieselor cântă­reaţa se implică în mare parte din ele: "Sunt piese la care contribui şi eu, cam 50%, dar în general le face compozitorul".

Corina Bud a vorbit pentru EVZ şi despre succes, noroc, colaborări, dar şi despre familie. "Am avut noroc şi e important în viaţă… Dar mai mult contează ce faci cu norocul pe care-l primeşti. Eu vreau să fac mai mult". Cântăreaţa este de părere că viaţa ei s-a îmbogăţit de când este cunoscută publicului: "Nu am renunţat la lucrurile simple pe care le făceam înainte. Fac mai multe de fapt", a explicat ea.

Vrea mai mult succes

Succesul înregistrat cu noua piesă "Munky funky" o satisface pe Corina, mai ales pentru că cifrele demonstrează că publicul adoră această "stare" pe care le-o dă piesa. "Am peste două milioane de vizualizări pe YouTube, fanii mei de pe Facebook au primit-o foarte bine, a fost deja licenţiată în foarte multe ţări, ba chiar unele dintre ele au început s-o promoveze, e pe locul patru în topul Eska din Polonia, iar în Italia, Spania, deşi abia a fost licenţiată, au început difuzarea la radio".

Locul 1 în top 10 Dance Itunes România

Cu toate acestea, interpreta recunoaşte că încă nu e de ajuns. "«Munky Funky» e în topuri, se aude pe toate frecvenţele de radio, din toată ţara. Este pe locul întâi în top 10 Dance iTunes România...Dar vreau şi mai mult. Este doar începutul", explică aceasta.

Pentru viitor, Corina Bud îşi doreşte să aibă parte de colaborări cu artişti străini, deşi numele de pe lista ei se schimbă tot timpul. "Adevărul e că sunt atât de mulţi cu care aş vrea un featuring... Robyn este preferata mea şi normal că aş vrea un featuring cu ea. Apoi cei de la LMFAO şi David Guetta", explică interpreta.

Fiul, cea mai mare realizare

În ciuda succesului pe plan internaţional, cea mai mare reuşită a Corinei este una personală, după cum spune ea. "Fiecare pas înainte constituie o realizare până la următorul. Totuşi, sunt de părere că Robin, fiul meu, e cea mai mare realizare a mea. Bine, nu doar a mea!", recunoaşte cântăreaţa.

După ce a câştigat primăvara trecută sezonul al unsprezecelea de "Dansez pentru tine", ea l-a păstrat pe partenerul ei, Edi, pe post de dansator. "Prima lui ieşire din ţară a fost împreună cu mine. Am susţinut un concert în Spania la festivalul 40 Principales Costa Pop. A fost extraordinar. Edi dansează în toate concertele mele şi şi-a terminat casa. Nu-i aşa că e grozav? Mă bucur tare mult pentru el".

Dar statutul de vedetă nu a adus schimbări radicale în viaţa ei. "Eu sunt aceeaşi. Ceea ce mă face puternică este sinceritatea mea, cu mine şi cu ceilalţi. Aşa am fost mereu şi nu m-am schimbat. Dar faptul că sunt mai conştientă că tot ceea ce fac este ca într-o vitrină mă face să mă simt responsabilă mai mult", conchide ea.

EDUCAŢIE Micuţul Robin, un urmaş dansator

Corina spune că se implică mult în creşterea fiului ei, Robin. "Povestim mult, ca să aflu despre el, ce simte, ce gândeşte, dar şi ca să-şi dezvolte vocabularul. Ne jucăm, râdem, dansăm. Are un talent teribil la dans. Cred că el trebuia să concureze la «Dansez pentru tine»! Mergem în oraş, la tot felul de workshopuri. Încerc să îl ajut să descopere lumea", spune ea.

Întrebată ce face în timpul liber, ea spune: "Îmi place să citesc, să dansez, să mă întâlnesc cu prietenele mele, să mă plimb în pădure cu bicicleta, să merg la munte, la mare, să gătim în familie, să practic snowboard-ul".

<iframe width="620" height="415" src="http://www.youtube.com/embed/566JBTXajUk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>