Katherine Jackson s-a întors din ceea ce numeşte ea "o scurtă vacanţă" şi neagă orice zvon cum că ar fi fost răpită. "Mă doboară să văd că mi-au fost luaţi nepoţii, cât timp am fost plecată", a spus mama lui Michael, care crede că ştirile despre o criză înfamilia ei sunt bazate pe "o mulţime de minciuni".
"Există zvonuri despre mine cum că aş fi fost răpită. Am venit astăzi, aici, ca să le spun tuturor că sunt bine. Copiii mei nu mi-ar face niciodată aşa ceva", a completat Katherine Jackson.
Interviul pe care ea l-a acordat ABC News vine la câteva ore după ce un judecător din Los Angeles a stabilit că mama lui Michael Jackson nu le va mai fi tutore nepoţilor ei. Cel care îi are în grijă acum este TJ Jackson, nepotul regretatului cântăreţ. Decizia este, deocamdată, temporară.
Katherine Jackson a recunoscut că nu a vrut să aibă de a face cu telefonul mobil, însă asta i-a împiedicat pe Prince, Paris şi Blanket să ştie unde se află bunica lor.
TJ Jackson, în vârstă de 34 de ani, le-a devenit tutore celor trei copii pe baza "unor acuzaţii care spun că Katherine Jackson este oprită din a avea grijă de nepoţii ei", după cum a declarat judecătorul Mitchell L. Beckloff.
În joc sunt câteva sute de mii de dolari, bani care îi revin anual tutorelui copiilor din partea Michael Jackson Estate. În plus, lui TJ i s-a dat dreptul de a angaja şi concedia oameni de care depinde administrarea gospodăriei.
Sursa: People