Evenimentul Zilei > Actualitate > CONTRABANDIST LA 77 DE ANI. Peste o tonă de alcool şi zeci de mii de pachete de ţigări descoperite la Siret | VIDEO
CONTRABANDIST LA 77 DE ANI. Peste o tonă de alcool şi zeci de mii de pachete de ţigări descoperite la Siret | VIDEO

CONTRABANDIST LA 77 DE ANI. Peste o tonă de alcool şi zeci de mii de pachete de ţigări descoperite la Siret | VIDEO

Aproximativ 30.000 de pachete de ţigarete şi peste 1.200 de litri de băuturi alcoolice au fost descoperite de poliţiştii suceveni, în curţile unei femei şi a unui bătrân de 77 de ani, din oraşul Siret.

Poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Suceava au descoperit, aseară, în curtea unui bătrân peste o tonă de băuturi alcoolice. De asemenea, în ograda unei femei au fost descoperite aproape 300.0000 de pachete de ţigări de contrabandă.
Oamenii legii au efectuat două percheziţii la locuinţele lui Mihai P., de 77 de ani şi a Rodicăi D., de 57 de ani, ambii din oraşul Siret.

În curtea locuinţei Rodicăi, poliţiştii au găsit o autoutilitară în care se aflau 29.700 pachete de ţigarete, în valoare totală de aproximativ 297.000 de lei, ce aveau aplicate banderole fiscale de provenienţă Republica Ucraina. Autoutilitara şi ţigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

La domiciliul lui bătrânului, poliţiştii au identificat 1.209 litri de băuturi alcoolice, ambalaţi în recipienţi de 0,75 şi 1litru.
            
Cei doi sunt cercetaţi pentru deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile peste limita stabilită de lege şi contrabandă.

Poliţiştii continuă verificările în vederea stabilirii provenienţei şi a modului de achiziţie a ţigaretelor şi băuturilor alcoolice.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News