Contra îl desfiinţează pe Iancu: "E sclavie la Poli"

Contra îl desfiinţează pe Iancu: "E sclavie la Poli"

Plecat cu scandal de la FC Timişoara, Cosmin Contra i-a oferit o replică puternică antrenorului Marian Iancu, pe care îl acuză că l-a batjocorit în public.

"Guriţă" i-a reproşat "Elefantului" că îi tratează pe jucători ca pe nişte sclavi.

"Am greşit şi eu, dar domnul Iancu nu are voie să îşi bată joc de mine în spaţiul public. De 17 ani în fotbal, am încercat să-mi fac un nume şi nu pot accepta să mă sune mama, rămasă singură după moartea tatălui meu, plângând la telefon, că mă face Iancu zob la televizor. Dacă vorbeşte de ierarhii, patronul este cel care trebuie să aducă banii la zi, să creeze condiţii la echipă, iar antrenorul să fie lăsat să-şi facă treaba. Apoi, la finele turului sau campionatului, să fie judecat după munca pe care a prestat-o. Aşa se respectă ierarhiile. Nu să ieşim în public şi să terfelim imaginea unei persoane. Iancu îi tratează pe fotbalişti ca pe nişte sclavi, nu ca pe nişte sportivi care mai pot să şi greşească", a declarat Contra pentru violamania.ro.

El a mai spus că Marian Iancu îi datorează suma de 70.000 de euro, dar îl amână cu plata, spunându-i: "Lasă că tu eşti milionar, nu ai nevoie de bani".

Contra a fost prezent astăzi la antrenamentul echipei Poli Timişoara, el fiind încă sub contract cu bănăţenii ca jucător.

"Cosmin Contra a fost prezent la antrenamentul echipei, în calitate de jucător, pentru că înţelegerea sa cu noi va expira la data de 31 decembrie şi deocamdată este jucătorul nostru. Vom analiza situaţia sa şi vom lua o hotărâre în zilele următoare", a spus Ghorghe Chivorchian, preşedintele Comitetului Director al FC Timişoara.

Ne puteți urmări și pe Google News