Adrian Rus, consilier PD-L din Petroşani şi totodată un prosper om de afaceri spune că s-a trezit cu geamul spart la maşină, iar din interior nu lipsea decât GPS-ul şi că crede că a fost un simplu jaf. „Dimineaţa m-a anunţat un vecin care a coborât mai devreme, pe la ora 7.00, că am geamul spart la maşină. E mai mare paguba decât furtul în sine şi nu cred că s-a mers până acolo încât să fiu intimidat”, spune Adrian Rus.

Consilierul avea maşina parcată în faţa blocului, la numai o stradă distanţă de sediul poliţiei şi nimeni din zonă nu a auzit când i-a fost spart geamul. Rus susţine că aparatul costa aproximativ 1.600 de lei, dar că reparaţiile la maşină vor costa mult mai mult. Hoţii nu au furat, însă nimic altceva din interiorul acesteia, deşi acolo se aflau şi un telefon mobil şi mai multe butelii de aragaz.

Poliţiştii din Petroşani au demarat o anchetă în acest caz. Lunar, poliţiştii se confruntă cu astfel de situaţii, iar numai în urmă cu câteva zile au fost prinşi mai mulţi minori care spărgeau maşini de unde sustrăgeau diferite bunuri.