Evenimentul Zilei > Actualitate > Connect-R și Misha, cronica unui divorț anunțat
Connect-R și Misha, cronica unui divorț anunțat

Connect-R și Misha, cronica unui divorț anunțat

După cinci ani de căsnicie în care au împărțit și bune și rele, artistul Connect-R și Misha au hotărât să își spună „adio”.

Ambii artiști au declarat că, în ultimul timp, mariajul lor nu mai este lapte și miere, luând în calcul separarea. Chiar dacă cei doi au încercat să își remedieze problemele de cuplu pentru fetița lor Maia, până la urmă au decis să o ia pe drumuri diferite.

Artistul Connect-R a recunoscut încă de anul trecut că relația cu soția sa scârțâie, pe fondul mai multor neînțelegeri. Cuplul s-ar fi despărțit pe cale amiabilă și au divorțat în secret vara trecută. Anunțul oficial a fost făcut chiar de artist, pe pagina lui oficială de Instagram: „Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorț, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat”.