Evenimentul Zilei > Politica > Congres PSD: Tripleta Tudose – Bănicioiu – Ștefănescu și-a făcut lobby printre delegați
Congres PSD: Tripleta Tudose – Bănicioiu – Ștefănescu și-a făcut lobby printre delegați

Congres PSD: Tripleta Tudose – Bănicioiu – Ștefănescu și-a făcut lobby printre delegați

O parte din candidații la Congresul PSD și-au făcut, sâmbătă, în Sala Palatului, o campanie „de la om la om" la fața locului. Au pupat mâinile doamnelor, au pupat obrajii domnilor, au făcut poze cu membrii de partid și au împărțit pliante.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, și-a făcut campanie electorală pentru funcția de secretar general până în ultima clipă în Congresul social-democrat din Sala Palatului.

„Omul tău de încredere!", este sloganul de pe pliantele pe care Codrin Ștefănescu le-a distribuit delegaților din Congres.

La pachet cu publicitatea pentru sine, Codrin Ștefănescu a împărțit un alt pliant cu numele lui Nicolae Bănicioiu, tot „omul tău de încredere", care candidează pentru funcția de președinte executiv al PSD.

Înainte de începerea lucrărilor Congresului, Nicolae Bănicioiu a avut o discuție cu fostul premier PSD Mihai Tudose, dar și cu senatorul Ecaterina Andronescu, contracandidatul lui Bănicioiu la funcția de președinte executiv PSD.

Al treilea candidat la funcția de președinte executiv al PSD, Viorica Dăncilă, nu și-a făcut nicio campanie în sală. A venit în compania președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: