Evenimentul ZileiPolitica„Confruntarea finanțiștilor” Teodorovici și Cîțu s-a oprit la poarta universitații

„Confruntarea finanțiștilor” Teodorovici și Cîțu s-a oprit la poarta universitații

„Confruntarea finanțiștilor” Teodorovici și Cîțu s-a oprit la poarta universitații
Confruntarea de vineri, mult trâmbițată, între miniștrii Finanțelor, fostul Eugen Teodorovici și actualul Florin Cîțu, nu a mai avut loc. Gurile rele spun că a fost un exercițiu de imagine al PSD.

Astfel, Teodorovici l-a invitat pe Cîțu și Orban la o dezbatere la ora 12.00 la Academia de Studii Economice (ASE) pe teme: „despre bugete, deficite, fiscalitate, programe de investiții și, de ce nu, despre responsabilitate”. El nu a spus, însă, că nu exista aprobarea instituției pentru un astfel de eveniment.

Dezbaterea anunțată s-a lăsat doar cu declarații și fotografii în fața sediului ASE, postate de fostul ministru PSD pe Facebook, și selfie-uri cu studenții, întrucât Florin Cîţu nu s-a prezentat.

Politica ASE este de a nu permite organizarea dezbaterilor în timpul campaniei electorale. Teodorovici a și menționat în chemarea de joi la dezbatere că este „convins” ca rectorul ASE va fi de acord.

Rectorul ASE, Nicolae Istudor, a declarat,că în instituție nu pot fi organizate dezbateri în timpul campaniei electorale.

Pe pagina sa de socializare, fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici a prezentat mai multe variante pentru care actualul ministru de Finanțe, Florin Cîțu, și Ludovic Orban, premierul României, nu ar fi venit la dezbatere:

„Ora 12 a venit, Orban și Vasile Cîțu n-au sosit!

Așa cum am promis, astăzi la ora 12:00, am fost la ASE. I-am așteptat pe cei doi apostoli ai apocalipsei să discutăm clar și concret despre economie.

Multumesc reprezentantilor mass-media care au venit la ASE, demonstrând spirit civic și un interes real pentru finanțele țării. Ceea ce nu se poate spune și despre Orban sau Cîțu.

Nu au venit pentru că:

A) le este frică;
B)știu că mint;
C) pregătesc austeritatea care va urma.

Voi ce credeți?”

#spuipnlspuiFAKE
#insistpentruRomania”, anunță realitatea.net.


Accesează: