După scandalul cu Alex Velea, Abi Talent (foto) a făcut o nouă „victimă”. Astfel, cel care a căzut în plasa lui este Cabron. Abi Talent nu dă înapoi atunci când cineva se leagă de el, iar acum pe lista neagră a tânărului artist a intrat Cabron.

Potrivit Cancan.ro, totul a pornit de la un story pe care Cabron l-a publicat. Acesta a fost ironic cu privire la faptul că noua piesă a lui Abi, în colaborare cu Dani Mocanu, a urcat rapid în trending și a adunat o mulțime de vizualizări.

Ulterior, Abi a reacționat și a ținut să îi transmită un mesaj destul de dur lui Cabron.

„Cabron, nu știu cin ești da mi-am dat seama că ești alt boschetar bătrân care și-o încearcă cu mine. Îți iau toată familia în p*** și culcă-te că n-are rost, nu-ți fac reclamă”, a fost mesajul suburban al lui Abi, pe care l-a publicat pe Instagram.

Abi Talent, mesaj special pentru tânăra generație

„Fiecare dintre voi în parte are șansa să-și îndeplinească visul. știu că ați mai auzit asta, dar e bine să mă credeți pe mine, pentru că eu sunt dovada vie, nu-mi imaginam în viața mea că o să ajung aici. Și tu care citești asta acum, probabil o duci rău în momentul de față și ai impresia că nu o să-ți meargă bine.

Probabil n-ai bani, probabil nu-ți permiți nici să-ți începi ideea care să-âi schimbe viața sau poate nu ai pe nimeni care să te susțină. Dar, crede-mă…o să vină o zi care o să-âi schimbe toată viața, o să se întâmple asta când te aștepți mai puțin. Fie că mă iubești sau mă urăști, ascultă-mă. Fiecare dintre noi are momente grele în viață, dar o să vină o zi în care o să râdem de momentele astea. Generația asta nu e susținută cum trebuie, de-aia sunt eu aici!”, a scris Abi Talent, pe contul lui de Instagram.