Evenimentul Zilei > Monden > Conflict dur între doi artiști români. „Ești un alt boschetar bătrân care…”
Conflict dur între doi artiști români. „Ești un alt boschetar bătrân care…”

Conflict dur între doi artiști români. „Ești un alt boschetar bătrân care…”

Clinch-urile între artiștii din România au atins cote alarmante, iar aceștia par că nu se feresc să se răfuaiscă în public.

După scandalul cu Alex Velea, Abi Talent (foto) a făcut o nouă „victimă”. Astfel, cel care a căzut în plasa lui este Cabron. Abi Talent nu dă înapoi atunci când cineva se leagă de el, iar acum pe lista neagră a tânărului artist a intrat Cabron.

Potrivit Cancan.ro, totul a pornit de la un story pe care Cabron l-a publicat. Acesta a fost ironic cu privire la faptul că noua piesă a lui Abi, în colaborare cu Dani Mocanu, a urcat rapid în trending și a adunat o mulțime de vizualizări.

Ulterior, Abi a reacționat și a ținut să îi transmită un mesaj destul de dur lui Cabron.

„Cabron, nu știu cin ești da mi-am dat seama că ești alt boschetar bătrân care și-o încearcă cu mine. Îți iau toată familia în p*** și culcă-te că n-are rost, nu-ți fac reclamă”, a fost mesajul suburban al lui Abi, pe care l-a publicat pe Instagram.

Abi Talent, mesaj special pentru tânăra generație

„Fiecare dintre voi în parte are șansa să-și îndeplinească visul. știu că ați mai auzit asta, dar e bine să mă credeți pe mine, pentru că eu sunt dovada vie, nu-mi imaginam în viața mea că o să ajung aici. Și tu care citești asta acum, probabil o duci rău în momentul de față și ai impresia că nu o să-ți meargă bine.

Probabil n-ai bani, probabil nu-ți permiți nici să-ți începi ideea care să-âi schimbe viața sau poate nu ai pe nimeni care să te susțină. Dar, crede-mă…o să vină o zi care o să-âi schimbe toată viața, o să se întâmple asta când te aștepți mai puțin. Fie că mă iubești sau mă urăști, ascultă-mă. Fiecare dintre noi are momente grele în viață, dar o să vină o zi în care o să râdem de momentele astea. Generația asta nu e susținută cum trebuie, de-aia sunt eu aici!”, a scris Abi Talent, pe contul lui de Instagram.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: