Evenimentul Zilei > Actualitate > Concubina îi angajează detectivi bărbatului acuzat că a ucis trei surori
Concubina îi angajează detectivi bărbatului acuzat că a ucis trei surori

Concubina îi angajează detectivi bărbatului acuzat că a ucis trei surori

Anchetatorii au găsit alte fragmente osoase în grădina din Rădăuți a părinților lui Vasile Lavric.

Criminalişti din cadrul Poliţiei Române şi un procuror de la Parchetul General s-au întors, ieri, la Rădăuţi, exact în curtea unde, pe 14 aprilie, au căutat rămăşiţe ale celor trei surori dispărute de ani buni, despre care există bănuiala că ar fi fost omorâte şi îngropare.

Suspectul este Vasile Lavric (56 de ani), un mecanic auto din localitate, soțul uneia dintre surori și iubitul celorlalte două. Data trecută, într-un garaj din curtea părinților lui Lavric, au fost găsite îngropate mai multe fragmente osoase. Ieri, după săpăturile din verandă, anchetatorii s-au mutat în grădina din spatele garajului, iar acolo au stat ore bune.

Surse judiciare ne-au declarat că au fost găsite alte fragmente osoase, fiind ridicate drept probă în dosar. Între timp, reprezentanții Parchetului General întârzie să confirme sau să infirme informația potrivit căreia primele rămășițe găsite ar fi de proveniență animală. În cealaltă parte a casei, mama fetelor dispărute, Cornelia Iordache, se ruga ca anchetatorii să îi găsească fetele: „Nu-s duse în Italia ( aşa susţine Vasile Lavric – n.r). El dacă crede că-s duse, să meargă să le aducă, că eu îi plătesc drumul şi toate. Sau să le dea de unde sunt, aşa moarte, să le pot îngropa, să le pun în rând cu morţii. Tatăl lui Vasile a fost cel care, mai demult, a spus că fetele sunt îngropate în beciul casei”.

Concubina îi ia apărarea

La poarta părinţilor lui Vasile Lavric a apărut şi concubina acestuia, cu care mecanicul auto are un băieţel de câţiva anişori. „În opt ani de de când sunt cu el, mie nu mi-o dat o palmă, că dacă ridica palma asupra mea, plecam demult. Ne vom împrumuta şi trimite detectivi în Italia, pentru a demonstrat că ele trăiesc bine mersi”, spune femeia.

Ieri, judecătorii Curții de Apel București au respins contestația făcută de Lavric împotriva deciziei de arestare preventivă luată săptămâna trecută de către Tribunalul București. El a fost încarcerat în arestul Poliţiei Capitalei, nu pentru dispariţia misterioasă a celor trei femei, ci sub acuzaţia de tentativă de omor. Procurorii susţin că, în anul 2000, el a lovit-o cu un ciocan în cap pe soţia sa din acea vreme, Nicoleta Lavric, care a dispărut în 2005, la vârsta de 31 de ani.

Femeile din viața lui Vasile Lavric

● Nicoleta, prima soție. Au împreună două fete. A murit întrun accident de mașină, la câțiva ani după divorț.

● Cristina, a doua soție. Au o fată și un băiat. A murit în 1993, la 21 de ani, în urma unui infarct.

● Nicoleta Iordache, a treia soție. Au împreună un băiat. A fost dată dispărută pe 9 aprilie 2005, când avea 31 de ani.

● Ramona Iordache, amantă și cumnată. Au împreună un băiat. A fost dată dispărută în iunie 2005, când avea 18 ani.

● Iuliana Iordache, cumnată. Mama sa spunea că a dispărut din curtea casei, în 1995, și că ar fi plecat cu mașina lui Vasile.