Evenimentul Zilei > Actualitate > Concertul Rihannei în România – un ADEVĂRAT EŞEC. Spectatorii profund DEZAMĂGIŢI au început să PLECE după numai 20 de minute, prestaţia artistei fiind una MULT SUB AŞTEPTĂRILE tuturor
Concertul Rihannei în România – un ADEVĂRAT EŞEC. Spectatorii profund DEZAMĂGIŢI au început să PLECE după numai 20 de minute, prestaţia artistei fiind una MULT SUB AŞTEPTĂRILE tuturor

Concertul Rihannei în România – un ADEVĂRAT EŞEC. Spectatorii profund DEZAMĂGIŢI au început să PLECE după numai 20 de minute, prestaţia artistei fiind una MULT SUB AŞTEPTĂRILE tuturor

Mai mult de 40.000 de persoane au venit duminică seară în Piaţa Constituţiei pentru a se bucura de primul concert în România al cântăreţei americane Rihanna, parte din turneul său intitulat “AntiWorld Tour”. Frumoasa negresă a concertat pe scena din faţa Casei Poporului timp de o oră, în ciuda faptului că timpul alocat prestaţiei presupunea mai mult de atât, aspect de care fanii au fost mai mult decât dezamăgiţi.

Deşi concertul era programat la ora 21:00, Rihanna şi-a făcut apariţia abia după jumătate de oră, moment în care uraelele fanilor înfocaţi au răsunat în cor, artista fiind de-a dreptul impresionată de publicul român.

Rihanna şi-a început show-ul mult aşteptat de fanii din România, interpretând cunoscuta melodie “Stay”, ajungând astfel din primele momente ale concertului la inimile celor îndrăgostitiţi de hiturile mai “cuminţi” ale Rihannei şi, totodată înşelând aşteptările fanilor înnebuniţi după mişcările lascive şi show-urile nonconformiste ale mulatrei din Barbados.

Pe lângă alte hituri care au adus-o de-a lungul anilor în topul celor mai buni artişti din lume, Rihanna a interpretat şi piesa “Livin’ your life”, un remake după celebra “Dragostea din tei” a lui Dan Bălan, moment în care întregul public a fost în delir, de altfel unul din puţinele astfel de momente ale întregului show, judecând după impresiile de după spectacol ale foarte multor spectatori.

Atât în timpul spectacolului, cât şi mai târziu în impresiile scrise pe paginile de socializare, fanii au catalogat concertul  Rihannei din Piaţa Constituţiei, drept un adevărat eşec, de la organizare până la aşteptările pe care le aveau de la aceasta.

 

Pe lângă faptul că a avut o singură ţinută pe toată durata prestaţiei, outfitul ales a fost unul foarte cuminte spre deosebire de apariţiile artistei din concertele susţinute pe scene, e drept, mult mai mari ale lumii, dar şi din videoclipurile care i-au adus imaginea de fata rea a industriei muzicale. A purtat o pereche de pantaloi lungi, decupaţi în partea de sus, completaţi de o bluză neagră, până la baza gâtului, care o acoperea în totalitate.

La capitolul show, de asemenea, fanii au declarat că au fost complet dezamăgiţi. Considerată un adevărat sex-simbol, debordând o senzualitate extraodinară în cele mai multe videclipuri ale sale atât prin atitudine, cât şi prin mişcările provocatoare, pe scena din faţa Casei Poporului Rihanna părea mai degrabă timidă şi reţinută în dans, decât fata cea rea din spatele ecranelor cu care admiratorii săi erau obişnuiţi.

Pe lângă prestaţia, care, în opinia celor mai mulţi prezenţi a lăsat de dorit, organizarea concertului de asemenea a smuls entuziasmul participanţilor. Ecranele nu au mai funcţionat aproximativ 10 minute, momente în care cei aflaţi în ultimele rânduri, inclusiv ocupanţii locurilor din tribune – cele mai scumpe – nu au mai văzut nimic din spectacol, decât o mare de oameni aşteptând dezamăgiţi, dintre care mulţi deja se îndreptau spre ieşire.

Artista are până în present mai mult de 61 de milioane de albume vândute şi patru nominalizări la premiile VMA pentru “Work”, interpretată alături de rapperul american Drake, dar şi pentru peisa “This is what you came from”, la care a lucrat alături de Calvin Harris.