Concert și vacanță la pachet

Concert și vacanță la pachet

Marile evenimente muzicale sau sportive au fost incluse de agențiile de turism în sejururile de trei zile. Clientul nu pierde timp, scopul este atins, totul pornind de la tarife de 258 de euro.

Orice spectacol la care vrei să ajungi este un prilej pentru o minivacanţă. Fie că este vorba despre un concert sau despre o competiţie sportivă, agenţiile îşi invită clienţii să profite din plin de oraşele despre care, cu siguranţă, nu au descoperit tot.

Unele pachete sunt complete, oferind cazarea la un hotel de trei sau de patru stele, dar şi biletul de intrare la eveniment şi transportul cu avionul. Agenţiile preferă să lucreze cu rezervări, pentru că ofertele sunt condiţionate de vânzarea biletelor.

Calendarul 2010 este acoperit de raliuri ale Formulei 1 şi concerte în Europa ale trupelor Black Eyes Peas şi Bon Jovi, pentru care au apărut sejururi cu preţuri cuprinse între 258 şi 600 de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

F1 Marele Premiu al Spaniei. 9 mai, Barcelona. Pachet: 466 de euro al agenţiei Dertour pentru 7-10 mai 2010. Include trei nopţi cazare în cameră dublă cu mic dejun la Hotel Atlantis Chess, un ghid turistic Vista Point, asistenţă Dertour la faţa locului şi transfer la circuit pe 8 şi 9 mai. Biletul la circuit costă 114 euro de persoană, iar pentru rezervare se adaugă 25 de euro.

F1 Marele Premiu al Turciei. 30 mai, Istanbul. Sejurul OMTravel este pentru perioada 28-30, are un tarif de 325 de euro de persoană pentru trei nopţi de cazare la Hotel Sapphire din Istanbul, transfer, asistenţă şi ghid, transfer la circuit, biletul la eveniment 62 de euro de persoană , F1 Marile Premii ale Ungariei. 1 august, Budapesta. Pachetul OMTravel include biletul de 119 euro de persoană, plus sejurul, 30 iulie-2 august, în valoare de 258 de euro de persoană. Are trei nopţi cazare în cameră dublă, cu mic dejun la Hotel Best Western Orion, aflat la 15 minute de centrul oraşului, transfer, asistenţă.

„Romeo şi Julieta” la Scala din Milano. 16 iulie. Oferta e de 603 euro de persoană. Include bilet de intrare (galeria 1, 2 sau lojă), cazare două nopţi în cameră dublă cu mic dejun la Hotel de la Ville de patru stele, bilet avion Bucureşti - Milano - Bucureşti şi ghidul Vista Point al oraşului. Hotelul este situat la câteva minute de Dom şi Scala din Milano.

Turneul de tenis de la Wimbledon. 21 iunie-4 iulie. Pachetul pleacă de la 1.300 euro de persoană. Include trei nopţi cazare cu mic dejun englezesc, bilet de intrare, prânz, bufet şi ceaiul de dimineaţă la Championship Club pentru două zile, visitor travelcard - pentru două zile transportul cu metroul este gratuit, transfer de la staţia Southfields până la Championship Club, pachet suvenir Wimbledon - geantă sport, sticlă de apa, agendă, excursie cu ghid în Londra.

Pentru cei care merg la semifinale şi finală, OMTravel are pachete de aproape 5.000 de euro, cu cocktailuri, şampanie, prânz a la carte, tradiţionalul „Wimbledon Afternoon Tea in Gatsby Club” .

Durata sejururilor poate fi prelungită de agenţii la cerere, totul pentru a te bucura din plin de o experienţă unică.      CHRIS ISAAK

Austria, 10 iunie 2010 Pachetul oferit de OMTravel este un sejur de trei zile în Viena, care porneşte de la 269 de euro de persoană, pentru perioada 10-13 iunie 2010. Oferta include biletul de avion, trei nopţi de cazare la un hotel de trei stele, la minimum doi kilometri de centru, mic dejun şi biletul la concert (categoria 1, loc în picioare), valid şi pe transportul public în Austria, până la şi de la eveniment. Pentru hotelurile de patru stele aflate la mai puţin de 500 de metri de Mariahilferstrasse, cea mai mai importantă stradă de shopping din Viena, costul sejurului urcă la 329 de euro de persoană.    

WHITE SENSATION

Cehia, 29 mai 2010 Cel mai îndrăgit eveniment al iubitorilor de muzică dance, White Sensation, este programat deja pe 29 mai 2010, la Praga. Hainele albe sunt obligatorii, pantofii pot fi de orice culoare şi se admit mici inscripţii de alte culori pe haine. Agenţia Eurolines a conceput un pachet de trei nopţi cazare în cameră dublă, cu mic dejun inclus la Hotel Orion de trei stele, situat la cinci minute de vestitul bulevard Wenceles. Preţul, care pleacă de la 299 de euro de persoană, include şi biletul de avion Bucureşti - Praga - Bucureşti, dar nu şi taxele de aeroport şi transferul.       BLACK EYED PEAS

Cehia, 16 mai 2010 În cadrul turneului internaţional „The E.N.D” al trupei Black Eyed Peas, artiştii vor susţine un concert pe 16 mai 2010 în Praga, la O2 Arena. Pachetul agenţiei CMB Travel pleacă de la 149 de euro de persoană şi include cazare două nopţi în cameră dublă la Hotel Angelo, mic dejun, bilet concert (în picioare), taxe de oraş şi TVA. Opţional, transferul aeroport-hotel-aeroport costă 20 de euro/persoană. Pentru biletul de avion, fanii vor mai scoate din buzunar minimum 250 de euro, drept pentru care sejurul va urca lejer la 400 de euro de persoană.        

BON JOVI

Franţa, 16 iunie 2010 Trupa Bon Jovi se va dezlănţui pe scena Bercy Paris din capitala iubirii pe 16 iunie 2010, iar fanilor li s-a creat un sejur de trei zile, de la un tarif minimum de 325 de euro de persoană. În pachetul CMB Travel este inclusă cazarea pentru trei nopţi, loc în cameră dublă la Hotel Comfort Lamarck de două stele, mic dejun şi bilet de intrare la concert Bon Jovi (în picioare). Deoarece în preţul estimat de agenţie nu este inclus transportul, românii vor mai scoate din buzunar aproximativ 230 de euro de persoană. Din această cauză, costul întregului sejur urcă la minimum 550 de euro/pers.