Carrefour Voiaj are doua puncte de lucru in cadrul hipermarketurilor din Baneasa si Militari, si alte doua in galeriile Carrefour Ploiesti si Brasov. „Carrefour Voiaj este un serviciu suplimentar adus clientilor nostri, ce se inscrie in strategia de „totul sub acelasi acoperis”„, ne-a declarat Andreea Mihai, directorul de marketing al companiei.

Pana acum, si hipermarketurile Cora si grupul Rewe (cu lanturile de magazine Selgros, Billa) au intrat pe piata romaneasca cu divizii de servicii pentru calatorii – Cora Voiaj si respectiv Dertour. Pentru aceasta vara, Carrefour Voiaj ofera pachete turistice la Marea Neagra sau in Delta, dar si in strainatate, pe Costa de Azur sau in insulele Ibiza, Rodos si la Paralia Katerini.

La nivel international, serviciile conexe oferite de lantul de magazine sunt Carrefour Assurances (diverse tipuri de asigurari), Carrefour Services Financiers (servicii financiare), Carrefour Cartes Cadeaux (solutii pentru cadouri) sau Carrefour Spectacles (bilete la cele mai diverse evenimente). Cu toate ca retailul este cea mai importanta divizie a grupului, aceasta este concurata puternic in Franta de afacerea cu carburanti, unde grupul controleaza 95 de benzinarii.