Evenimentul Zilei > Actualitate > Coman a dat Insula Afroditei pe Vaslui
Coman a dat Insula Afroditei pe Vaslui

Coman a dat Insula Afroditei pe Vaslui

Deşi ajunsese la un acord cu echipa cipriotă Anorthosis Famagusta şi îl convisese pe patronul George Copos să-i dea drumul gratis, portarul Daniel Coman nu a mai ajuns în Insula Afroditei. El rămâne în Liga I şi va semna cu FC Vaslui.

Oficialii grupării moldovene au dezvăluit astăzi că s-au înţeles cu Daniel Coman, care va semna un angajament pe doi ani.

Coman, 33 de ani, lasă astfel Rapidul pentru a doua oară. Prima oară a părăsit gruparea giuleşteană în 2008 cu destinaţia Braşov, după trei ani petrecuţi la Rapid.

S-a întors în Giuleşti în 2010, perioadă extrem de grea pentru Coman, care a fost într-un permanent război cu fanii Rapidului.

Vasluiul ar trebui să plătească pentru Coman, care, conform înţelegerii cu George Copos, ar fi putut pleca gratis doar în străinătate.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.