Puţini sunt cei care ştiu că TM***** este de fapt sigla electorală a „Alianţei pentru Timişoara“, formată din ţărănişti (PNŢCD), liberali (PNL) şi germani (FDGR), al cărei candidat la primărie este actualul edil Gheorghe Ciuhandu. Sigla cuprinde literele TM şi cinci stele de culoare galbenă (semnul PNŢCD), totul pe un fond albastru (semnul PNL), şi a fost înregistrată sâmbătă la Biroul Electoral Municipal (BEM).

„Nu putem face verificări dacă nu primim o sesizare scrisă şi, momentan, nu am primit niciuna“, spune judecătoarea Adriana Laura Dimitriu, preşedinte BEM. De cealaltă parte, reprezentanţii Primăriei Timişoara susţin că municipalitatea nu are nicio legătură cu amplasarea panourilor respective.

„Spaţiile de afişaj din oraş sunt concesionate unor firme private, iar noi nu ştim ce se pune pe ele“, explică Flavius Boncea, purtător de cuvânt al primăriei. Edilul Gheorghe Ciuhandu susţine că e mult prea ocupat cu responsabilităţile de primar şi că nu a avut timp să umble prin oraş să vadă despre ce e vorba. „N-am timp să umblu prin oraş, nu le-am văzut“, spune primarul Gheorghe Ciuhandu.