Evenimentul Zilei > Sport > Cititorii evz.ro l-au ales pe „Il Luce”
Cititorii evz.ro l-au ales pe „Il Luce”

Cititorii evz.ro l-au ales pe „Il Luce”

Înfrângerea de sâmbătă, 2-3 cu Serbia, a iscat un adevărat scandal în jurul naţionalei de fotbal a României. Rezultatele neconvingătoare din acest debut de preliminarii şi atitudinea revoltătoare a selecţionerului, nu mai sunt acceptate de federaţie, dar nici de suporteri.

Cifrele negative din dreptul tricolorilor (patru puncte din patru meciuri, două înfrângeri, un egal şi opt goluri primite pe teren propriu) au compromis practic şansele de calificare la turneul final al Campionatului Mondial din Africa de Sud (2010) şi au zdruncinat poziţia lui Victor Piţurcă.

Nici jucătorii, care altă dată erau de partea antrenorului, nu mai sunt de acord cu deciziile lui Piţurcă. Cel mai probabil, pentru liderii Mutu şi Chivu, aceasta era ultima şansă să mai ajungă la un Campionat Mondial.

Tehnicianul se gândeşte tot mai serios la despărţirea de naţională. El pare tentat să renunţe la post indiferent de rezultatul meciului de la Klagenfurt.

Posibilii candidaţi la postul de selecţioner sunt Mircea Lucescu, căruia îi expiră contractul cu Şahtior, şi Ladislau Boloni, care a părut încântat de o revenire pe banca tehnică a naţionalei.

Rezultat favorabil lui Lucescu

Cu 41% din voturi, Mircea Lucescu este primul în rândul preferinţelor cititorilor, fiind urmat de Ladislau Boloni (18%) şi Dan Petrescu (14%).

Candidat

Voturi (procente)
     
Mircea Lucescu   595(41 %)
Ladislau Boloni   255(18 %)
Dan Petrescu   200(14 %)
Altul   111(8 %)
Răzvan Lucescu   90(6 %)
Cosmin Olăroiu   83(6 %)
Gheorghe Hagi   56(4 %)
Ioan Andone   26(2 %)
Victor Piţurcă   26(2 %)
Mircea Rednic   12(0 %)

CITIŢI ŞI:


Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: