Ciprian Marica, ultimul "transfer" al presei din Turcia

Ciprian Marica, ultimul "transfer" al presei din Turcia

După Torje, Alexe, Stancu şi Mutu, Galatasaray ar fi interesată, mai nou, şi de atacantul de la Stuttgart.

Ciprian Marica este cel mai recent nume de fotbalist român aruncat pe piaţa transferurilor de presa de la Istanbul. Publicaţia turcă "Star" a dat ieri ca sigură trecerea internaţionalului român la gruparea Galatasaray Istanbul, formaţie pregătită de Gică Hagi.

Înaintea lui Marica, Gabriel Torje, Marius Alexe, Bogdan Stancu şi Adrian Mutu au fost, la rândul lor, îmbrăcaţi în tricoul roş-gal ben de jurnaliştii de pe Bosfor, obişnuiţi să detoneze astfel de "bombe", multe dintre ele dovedindu-se a fi însă doar fumigene.

Din punct de vedere financiar, transferul pare greu de realizat. Marica încasează la Stuttgart, din salariu, două milioane de euro pe an, iar turcii pretind că oferta celor de la Galata este de numai 1,5 milioane de euro pe sezon.

Bobici: "Nu e de vânzare"

Ciprian Marica (25 de ani ) se află în aceste zile în România, iar mâine va părăsi ţara. "Nu ştiu despre aşa ceva, dar e greu de crezut că se va face transferul", crede omul de afaceri Mircea Marica, tatăl jucătorului.

Şi Victor Becali, impresarul atacantului, se află în vacanţă, pe care o petrece alături de Gică Hagi şi de Gică Popescu, la schi, în Austria.

Există şi un argument în favoarea ipotezei că transferul sar putea realiza totuşi, anume faptul că Stuttgart vrea să scape de român, în condiţiile în care la vară intră în ultimele şase luni de contract şi poate pleca liber. Eliminarea stupidă din meciul cu Hamburg, care i-a atras o amendă-record de 50.000 de euro, i-a umplut de nervi pe şefii şvabilor.

Numai că managerul Fredi Bobici, fost mare atacant, se opune, realizând potenţialul lui Marica: "S-a văzut o creştere enormă în evoluţiile lui Marica, în a doua parte a sezonului. Marica nu e de vânzare. Poate fi decisiv".

Ne puteți urmări și pe Google News