Evenimentul Zilei > Actualitate > „Ciobi” înjură în gând conducerea „câinilor”
„Ciobi” înjură în gând conducerea „câinilor”

„Ciobi” înjură în gând conducerea „câinilor”

Antrenorul Liviu Ciobotariu este nemulţumit că, atunci când îi lipsesc doi-trei titulari, echipa suferă, având un lot subţire, neîntărit în pauza de iarnă.

Echipa de fotbal Dinamo pierde din turaţie cu fiecare etapă care se scurge în Liga I.
Pe dezolanta arenă din Şoseaua Ştefan cel Mare, gruparea "câinilor roşii" a fost bătută cu 1-0 de FC Vaslui, o adversară directă în lupta pentru titlu.
Suporterii n-au iertat pasul greşit şi i-au cerut demisia antrenorului Liviu Ciobotariu, care ieri a împlinit vârsta de 41 de ani.
Tehnicianul născut la Ghimpaţi nu vrea să le facă pe plac celor care-l consideră depăşit de vâltoarea evenimentelor. "Ar fi un gest de laşitate", apreciază fostul internaţional.
"Nu e normal"
În discuţiile cu colaboratorii săi, "Ciobi" s-a plâns de faptul că şefii nu i-au adus jucători în pauza competiţională.
"Am cerut fotbalişti, dar nu mi s-au adus. A venit doar Platini. Nu e normal aşa ceva. Pe Pârvulescu l-am vrut cu orice preţ, dar Steaua s-a mişcat mai repede şi l-a achiziţionat", a afirmat Liviu Ciobotariu, care amână să-şi exprime nemulţumirile în faţa conducerii, fiind fericit, deoacamdată, că este tolerat la cârma echipei, în pofida lipsei de rezultate.
La meciul cu FC Vaslui, Dinamo nu l-a avut pe liderul Marius Niculae, suspendat după eliminarea gratuită de la Galaţi, dar nici pe fundaşii centrali Dragoş Grigore şi Srdjan Luchin, aflaţi, la rândul lor, în stare de suspendare.
"Pe Pârvulescu l-am vrut cu orice preţ, dar Steaua s-a mişcat mai repede şi l-a achiziţionat.“
LIVIU CIOBOTARIU, antrenor la Dinamo

LA PÂNDĂ
Mircea Rednic amuşină
La partida cu moldovenii a asistat şi antrenorul Mircea Rednic, aflat în ţară. Venit pentru trei zile în România, "Puriul" şi-a prelungit sejurul, văzând că este rost să preia o formaţie de primă mână din Liga I, probleme interne fiind şi la Dinamo, dar şi la Rapid.
În "Groapă", Rednic a venit duminică împreună cu Mihai Teja, colaboratorul său din perioada Dinamo, dar şi de la Khazar Lankaran (Azerbaidjan). Rednic îi face lui Ciobotariu ceea ce-i făcea şi Hizo "Puriului".
Pe când era "principal" la Rapid, la un meci jucat la Piteşti, Rednic a fost eroul unui episod furtunos. Văzând că în tribună se afla Viorel Hizo, cel care râvnea la postul său, "Strâmbul" a afirmat: "Uite, au venit şacalii să-mi ia locul!".

SPECTATORI. Mircea Rednic și Mihai Teja i-au vegheat pe „câini ”

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News