Cinema Favorit aşteaptă să se trezească „bunul primar”

Cinema Favorit aşteaptă să se trezească „bunul primar”

Ca să salveze clădirea în care odată locuitorii din Drumul Taberei se adunau la film, un grup de iniţiativă a organizat o expoziţie foto în speranţa că în aşa fel vor atrage atenţia autorităţilor pentru a renova clădirea.

e ce te-a chemat?

„La Cinema Favorit/ Să văd filmul potrivit/ Să văd parcul înflorit şi orice vecin să fie fericit/ Să te trezeşti bunule primar şi să ne aduci acestea-n dar!”. Acesta este unul dintre mesajele pe care simpatizanţii cauzei l-au trimis către „Poşta Favorit”, un serviciu creat special pentru a aduna mesajele celor care doresc revigorarea zonei. „Cât mai durează nepăsarea dumneavoastră? Faceţi un centru cultural, o sală de spor, variante există. Mişcaţi-vă!”, a scris unul dintre simpatizanţi.

În plus, şapte fotografi au expus aseară o serie de fotografii în care au dorit să arate starea deplorabilă a clădirii pe care doresc să o transforme într-un spaţiu cultural şi recreativ. Aceştia de altfel au şi propus autorităţilor un set de recomandări pentru rezolvarea diferitelor probleme de urbanism ale zonei. În plus, au fost adunate 75 de mesaje la „Poşta Favorit” prin care simpatizanţii cauzei au găsit o replică la fotografiile din expoziţie.

Ne puteți urmări și pe Google News