Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine preia conducerea ISU Vaslui?! Este fratele unui ministru important din România
Cine preia conducerea ISU Vaslui?! Este fratele unui ministru important din România

Cine preia conducerea ISU Vaslui?! Este fratele unui ministru important din România

Este vorba chiar de fratele ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, care urmează să preia șefia ISU Vaslui. Cum s-a ajuns aici?

Colonelul Niculae Tătaru, care este fratele ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, va prelua, începând de marţi, comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Podul Înalt” al judeţului Vaslui, a declarat luni purtătorul de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu.

Potrivit sursei citate, Niculae Tătaru, care ocupă în prezent funcţia de prim-adjunct al şefului ISU Vaslui, va fi împuternicit la conducerea instituţiei până la organizarea unui concurs. El îl va înlocui pe colonelul Mihai Ciprian Mitrea, care va reveni pe funcţia de prim-adjunct al ISU Neamţ.

„Chiar a mai fost rugat să preia conducerea instituţiei, dar a refuzat. Acum a acceptat să preia funcţia ca împuternicit interimar până la organizarea unui concurs”, a afirmat Stanciu.

Niculae Tătaru, în vârstă de 46 de ani, lucrează ca ofiţer în ISU Vaslui din 1997, ocupând de-a lungul timpului mai multe funcţii, printre care cea de locţiitor comandant detaşament, şef Birou asigurare tehnico-materială şi reparaţii, comandant detaşament, împuternicit şef servicu logistic II, împuternicit adjunct al inspectorului-şef şi prim-adjunct al inspectorului-şef.


Ministrul Sănătății a anunțat că luni vor fi raportate mai puține cazuri noi de coronavirus, din cauză că duminică s-au făcut mai puține recoltări.

Nelu Tătaru afirmă că nu suntem într-un „colaps medical”

„Azi vom avea un număr mai mic de cazuri, pentru că au fost mai puține recoltări” în weekend, a declarat mnistrul Nelu Tătaru luni, în cadrul unei vizite la Spitalul Județean Galați.

El a mai precizat că numărul de teste va reveni la normal de luni și că „nu suntem în colaps medical”, în ciuda numărului crescut de cazuri. Ministrul a mai spus că numărul de cazuri internate la ATI va da măsura gravității epidemiei, iar acest număr este în prezent relativ constant.

Ce părere are Nelu Tătaru despre revenirea la starea de urgență?

„Nu văd în acest moment un pericol pentru starea de urgență”, a mai spus Nelu Tătaru.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: