Evenimentul Zilei > Politica > CINE este ofiţerul acoperit din conducerea PSD despre care vorbea Victor Ponta
CINE este ofiţerul acoperit din conducerea PSD despre care vorbea Victor Ponta

CINE este ofiţerul acoperit din conducerea PSD despre care vorbea Victor Ponta

Zilele trecute, fostul premier Victor Ponta a declarat că în interiorul conducerii PSD există un ofițer acoperit care urmărește preluarea conducerii partidului.

Surse din conducerea PSD au declarat, potrivit ştiripesurse.ro, că Victor Ponta a făcut referire la vicepreședintele PSD, Mihai Tudose.

Pe de altă parte, deputatul Mihai Tudose a negat că ar fi ofiţer acoperit.

"Nu sunt, n-am fost și nici nu voi fi ofiţer acoperit. Domnul Ponta a fost acuzat că ar fi ofițer acoperit al SIE. Eu nu sunt ofițer acoperit nicăieri. Cred că suntem într-un film ciudat. Adică cineva a dat cu o piatră în baltă și acum toată lumea se chinuie să o scoată.  Identificați dumneavostră personajele. Mai mult, chestiile astea „Știu eu de cineva dar spun”… Dom'le, dacă ştie de cineva, să spună. Dar să facă şi proba. Aşa, aruncă glumiţele astea şi acum toată lumea caută să vadă cine e. Vă imaginaţi o situaţie de asta în care un serviciu de informaţii al României, în jurul unui foc de tabără, i-a făcut destăinuiri? Tentaţia de a scrie ceva pe Facebook…", a declarat Tudose.

"Pentru ca am vazut interpretarile din presa vreau sa precizez ca atunci cand am scris de "ofiterii" care vor sa preia puterea in PSD NU ma refeream la Valeriu Zgonea – ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern (daca va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!", a scris Victor Ponta, pe Facebook, zilele trecute.