Evenimentul ZileiMondenCine e bărbatul la care merge acasă Alexandra Dinu

Cine e bărbatul la care merge acasă Alexandra Dinu

Cine e bărbatul la care merge acasă Alexandra Dinu
Lumea mondenă autohtonă este cu sufletul la gură. Un nou cuplu a apărut la orizont. Deși lumea s-ar aștepta să fie ținut secret, cei doi defilează de mână.

Jurata de la Românii au talent, Alexandra Dinu nu se mai ascunde și se plimbă la brațul unui bărbat însurat. Ea a fost surprinsă alături de acesta, agățată de brațul lui. Îmbrăcată în jeans albi, cu un sacou roz pudrat și pantofi sport în picioare, vedeta Pro TV a fost o apariție suavă când a fost surprinsă de paparazzi. Și-a asortat ținuta cu cea a companionului ei, de asemenea echipat în jeans albaștri, și un hanorac. Ei au fost surprinși inclusiv fără mască, astfel că identitatea a putut fi stabilită fără dubiu.

După ce a început contractul cu Pro TV, Alexandra Dinu i-a spus adio lui producătorului de filme Jeffrey Greenstein, cu care a fost într-o relație timp de câțiva ani. Acesta a și publicat imagini cu o altă femeie la scurt timp de la separare. O vreme, așa cum au mărturisit persoane din anturajul blondinei, aceasta s-a concentrat exclusiv pe muncă. Până acum, când a fost surprinsă în compania unui bărbat. Și nu e unul oarecare.

Alexandra Dinu nu se mai ascunde

Alexandra Dinu a fost surprinsă de fotoreporteri alături de Ziv Tetelman. Acesta e un israelian cunoscut în spațiul public ca soț al Ralucăi Sandu. Până acum, despre Ziv și Raluca nu s-a auzit niciun zvon că s-ar fi despărțit definitiv. În trecut însă, au fost rumori privind relația lor cu suișuri și coborâșuri. Pe conturile personale de socializare, cei doi nu au mai pus de mult timp poze împreună. Dar nici nu au afirmat că relația lor s-ar fi terminat.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.


Accesează: