Atât spectatorii, cât şi membrii juriului au fost impresionaţi de sensibilitatea cu care a cântat Daniel Gabriel Ştefănescu piesa "Frumoasa mea" la fluier. El a urcat pe scenă alături de tatăl său care l-a acompaniat la chitrară.
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/iTH1QZ1rQno" frameborder="0" height="360" width="633"></iframe>

Beatrice şi Laurenţiu Ion, doi fraţi acrobaţi, au reuşit nişte mişcări care au lăsat juriul fără cuvinte. Laurentiu, de 20 ani şi sora lui, Beatrice, de 9 ani, mai au doi fraţi şi, împreună cu mama lor, locuiesc abuziv într-o casă părăsită, pe care au ocupat-o după ce au rămas fără un acoperiş deasupra capului.
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/xFmBhej_tvg" frameborder="0" height="360" width="633"></iframe>

Patru băieţi cu vârste de 20 şi 21 de ani, şi-au prezentat trupa drept "Gold Mask" şi au venit îmbrăcaţi corespunzător: cu măşti aurii pe faţă. Ei au făcut un număr de breakdance foarte bine sincronizat.
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/EScPlwSZ0ds" frameborder="0" height="480" width="633"></iframe>

Vineri seară nu au lipsit nici jongleriile. Claudiu Toader a arătat publicului că se poate face spectacol cu orice, chiar şi cu blatul de pizza.
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/qmj-YdmGpyc" frameborder="0" height="360" width="633"></iframe>

Ceteraşul Vasile Godja, de 20 de ani, din comuna Oncesti, Maramureş, a ridicat sala în picioare cu spectacolul său în care a cântat cu vioara pe umăr, cu vioara la ceafă şi cu arcuşul la brâu.
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/dAo6GVy9Ra8" frameborder="0" height="360" width="633"></iframe>