Evenimentul Zilei > Actualitate > Christina Aguilera s-a făcut de râs la Super Bowl: a uitat un vers al imnului
Christina Aguilera s-a făcut de râs la Super Bowl: a uitat un vers al imnului

Christina Aguilera s-a făcut de râs la Super Bowl: a uitat un vers al imnului

Cea de-a 45-a ediţie a finalei campionatului de fotbal american, disputată ieri, a oferit un spectacol sportiv de calitate, dar a fost marcată de "note false" şi rateuri neobişnuite în afara terenului de sport, care au ştirbit puţin din succesul galei Super Bowl, informează AFP.

În timp ce peste 100 de milioane de telespectatori americani şi peste 103.000 de persoane prezente în uriaşul stadion acoperit din Dallas aveau ochii aţintiţi asupra ei, cântăreaţa Christina Aguilera a ratat interpretarea imnului naţional american, uitând un vers, pe care l-a înlocuit cu un altul pe care tocmai îl cântase.

La scurt timp după gafă Aguilera s-a scuzat prin intermediul unui comunicat: "Tot ce pot să fac acum este doar să sper că toată lumea a simţit dragostea pe care o port ţării mele, iar spiritul cu care ne-a însufleţit imnul nostru naţional să nu fi fost alterat".

Acest eşec al cântăreţei americane are însă mari şanse de a fi uitat foarte repede, comparativ cu imensul scandal din 2004, când cântăreaţa Janet Jackson şi-a expus un sân în timpul concertului susţinut în cadrul Super Bowl.
Reprezentanţii National Football League (NFL), care au dorit să doboare recordul de spectatori cu ocazia galei Super Bowl din acest an, fără succes însă, vor fi obligaţi să explice motivele pentru care câteva sute de persoane nu au putut să ocupe locurile dorite, deşi au plătit pentru ele preţuri exorbitante.
Rămaşi pe dinafară

Aproximativ  850 de spectatori au putut fi direcţionaţi către alte locuri mai bune, însă alte 400 de persoane au fost obligate să privească meciul la televizor în culisele Cowboys Stadium, un veritabil "palat" sportiv, a cărui construcţie a costat aproape 900 de milioane de euro.  Aceştia din urmă  vor fi despăgubiţi şi vor primi o sumă triplă faţă de preţul pe care l-au plătit pe bilete (600 de euro), au anunţat reprezentanţii NFL, care au iniţiat şi o anchetă. De cealaltă parte, persoanle care au cumpărat biletele la negru şi au rămas pe dinafară nu vor primi niciun fel de despăgubire.
Black Eyed Peas, lăsaţi fără "glas"

Un alt episod mai puţin glorios al galei Super Bowl de aseară a fost oferit de trupa Black Eyed Peas, ai cărei membri  şi-au făcut o intrare grandioasă, coborând de pe acoperiş pe câte o platformă. Spectaculozitatea momentului a fost umbrită însă problemele tehnice.

Această succesiune de evenimente nefericite a avut loc la o zi după un incident care ar fi putut avea consecinţe grave. Şase persoane au fost rănite, sâmbătă, după căderea de pe acoperişul stadionului a unor bucăţi mari de gheaţă.

Partea de nord a statului Texas a fost afectată în ultima săptămână de grindină, rafale puternice de vânt şi o furtună de zăpadă.