Evenimentul Zilei > Actualitate > Chirilă promite că nu face blat cu Steaua: „Jucătorii tineri ai Chiajnei vor muri pe teren!”
Chirilă promite că nu face blat cu Steaua: „Jucătorii tineri ai Chiajnei vor muri pe teren!”

Chirilă promite că nu face blat cu Steaua: „Jucătorii tineri ai Chiajnei vor muri pe teren!”

Steaua și Concordia Chiajna deschid astăzi sezonul fotbalistic intern de primăvară.

Steaua și Concordia Chiajna se întâlnesc în această seară (ora 20.30, Digi Sport 1), pe arena din Ghencea, într-un meci-restanță din etapa a 3-a a Ligii I la fotbal. Rivalele „roș-albaștrilor”acuză că partida că va fi una facilă pentru steliști, având în vedere faptul că ilfovenii au nu mai puțin de cinci titulari indisponibili pentru această confruntare, iar antrenorii celor două echipe, Laurențiu Reghecampf și Ionuț Chirilă, sunt prieteni buni.
„Principalul” Concordiei susține însă că echipa sa nu va face doar un simplu act de prezență în confruntarea cu Steaua. „Jucătorii tineri ai Chiajnei vor muri pe teren în Ghencea! E o onoare să joci contra Stelei și întotdeauna vrei să obţii un rezultat bun când joci cu o astfel de echipă.
O să vedeţi că, în ciuda absenţelor, cei care vor intra pe teren vor juca poate chiar mai bine decât absenții! Concordia Chiajna are un lot echilibrat, nu există discrepanţe mari între jucători. SUntem la fel de puternici şi fără cei absenţi", a spus Ionuţ Chirilă, la sportro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: