Dacă în ceea ce priveşte activitatea ei pe scenă, totul a fost şi continuă să fie roz pentru starleta americană, nu la fel stau lucrurile atunci când vine vorba despre viaţa personală. Cel puţin în privinţa amorului, Cher a zbârcit-o de fiecare dată, ambele sale căsnicii eşuând lamentabil.

Una dintre ele, cea cu artistul de origine italiană Sonny Bono, care a durat nu mai puţin de 9 ani, între 1964 şi 1975, a fost şi cea mai dureroasă. La mai bine de 40 de ani distanţă de momentul în care destinele celor doi s-au despărţit, Cher nu se sfieşte să spună că bărbatul care i-a fost şi coleg de scenă în celebrul duet Sonny&Cher a fost un soţ îngrozitor, care s-a folosit de ea, tratând-o mai degrabă ca pe o găină cu ouăle de aur decât ca pe o nevastă.

„Mi-era frică de el ca de un tată. Nu m-a lovit niciodată şi n-a ţipat niciodată la mine. Dar putea fi foarte dur, în sensul ăla oribil, tipic sicilian. Nu eram în stare să-i răspund. Asta era problema mea, nu puteam să-i răspund niciodată şi, în felul ăsta, nu-mi puteam cere drepturile. Pentru el eram o găină cu ouă de aur, nu o nevastă!”, avea să mărturisească, recent, Cher.