Evenimentul Zilei > Actualitate > Cher, mărturisire şocantă despre fostul soţ: “Pentru el eram o găină cu ouă de aur, nu o nevastă!”
Cher, mărturisire şocantă despre fostul soţ: “Pentru el eram o găină cu ouă de aur, nu o nevastă!”

Cher, mărturisire şocantă despre fostul soţ: “Pentru el eram o găină cu ouă de aur, nu o nevastă!”

Una dintre cele mai excentrice dive din muzica americană, nimeni alta decât inegalabila Cher, continuă să şocheze prin agilitatea de care dă dovadă la respectabila vârstă de 72 de ani când este la fel de activă ca în tinereţe.

Dacă în ceea ce priveşte activitatea ei pe scenă, totul a fost şi continuă să fie roz pentru starleta americană, nu la fel stau lucrurile atunci când vine vorba despre viaţa personală. Cel puţin în privinţa amorului, Cher a zbârcit-o de fiecare dată, ambele sale căsnicii eşuând lamentabil.

Una dintre ele, cea cu artistul de origine italiană Sonny Bono, care a durat nu mai puţin de 9 ani, între 1964 şi 1975, a fost şi cea mai dureroasă. La mai bine de 40 de ani distanţă de momentul în care destinele celor doi s-au despărţit, Cher nu se sfieşte să spună că bărbatul care i-a fost şi coleg de scenă în celebrul duet Sonny&Cher a fost un soţ îngrozitor, care s-a folosit de ea, tratând-o mai degrabă ca pe o găină cu ouăle de aur decât ca pe o nevastă.

„Mi-era frică de el ca de un tată. Nu m-a lovit niciodată şi n-a ţipat niciodată la mine. Dar putea fi foarte dur, în sensul ăla oribil, tipic sicilian. Nu eram în stare să-i răspund. Asta era problema mea, nu puteam să-i răspund niciodată şi, în felul ăsta, nu-mi puteam cere drepturile. Pentru el eram o găină cu ouă de aur, nu o nevastă!”, avea să mărturisească, recent, Cher.