Chelsea, remiză cu noroc la Fulham

Chelsea, remiză cu noroc la Fulham

Portarul Petr Cech a apărat un penalty în minutele de prelungire ale partidei jucate aseară de Chelsea, scor 0-0, pe terenul rivalei din Londra, Fulham, în Premier League.

Portarul ceh a ghicit colţul pe care a şutat americanul Clint Dempsey, salvându-şi echipa de la un eşec surprinzător. Chelsea a dominat partida jucată pe Craven Cottage, însă rezultatul o îndepărtează şi mai mult de liderul Manchester United, care are 12 puncte avans, după victoria din derby-ul cu City. Antrenorul italian Carlo Ancelotti l-a ţinut pe bancă pe ivorianul Didier Drogba, oferindu-i un loc de titular spaniolului Fernando Torres, adus cu surle şi trâmbiţe de la FC Liverpool.

Ibericul nu a reuşit să marcheze însă nici în acest meci, iar evoluţia sa nu a convins. Fulham, care a făcut un meci defensiv foarte bun, a ratat şansa victoriei în prelungiri, după ce o altă achiziţie de marcă a formaţiei Chelsea Londra - fundaşul brazilian David Luiz a făcut un fault în careu. Ancelotti a declarat după meci că echipa sa nu a ieşit încă din cursa pentru titlu, dar că "va fi foarte greu" să o ajungă din urmă pe United.

Ne puteți urmări și pe Google News