CFR Călători informează că, pentru adaptarea capacităţii de transport la cererea crescută a publicului călător, în perioada 13 – 14 iulie, va circula suplimentar un tren interregio pe ruta Bucureşti Nord – Lehliu – Feteşti – Constanţa. Garnitura va pleca din Bucureşti Nord la ora 11.15 şi va sosi în Constanţa la ora 13.37.

Compania CFR anunţă că, sâmbătă şi duminică, va circula un tren suplimentar către litoral pentru a face faţă solicitărilor tot mai mari.

Trenul va pleca din Gara de Nord la ora 11.15 şi va sosi în Constanţa la ora 13.37.

„Recomandăm tuturor călătorilor să îşi procure biletele de tren cu ANTICIPAŢIE şi ONLINE de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, în special pentru trenurile de lung parcurs, care au în compunere vagoane de dormit şi cuşetă. Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toţi pasagerii să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”, a transmis CFR.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei.