Evenimentul Zilei > Social > CFR, întârzieri de peste o zi. Ce se întâmplă cu trenurile din România?
CFR, întârzieri de peste o zi. Ce se întâmplă cu trenurile din România?

CFR, întârzieri de peste o zi. Ce se întâmplă cu trenurile din România?

CFR a înregistrat întârzieri de peste o zi la două trenuri plecate din Timișoara, ce aveau ca destinație Mangalia. Care este cauza acestei situații?

Ploaia torenţială căzută duminică seară în sud-vestul ţării a dat peste cap traficul CFR. Două trenuri care au plecat ieri din Timişoara spre Mangalia sunt şi acum pe drum.

Cele două garnituri au pornit la 17:30, respectiv 19:30 din Timişoara, dar s-au oprit la Drobeta Turnu-Severin. Trenurile au fost întoarse apoi, împreună, la Lugoj de unde să îşi continue drumul pe altă rută.

Călătorii au rămas însă în vagoane şi abia în această dimineaţă, la ora 08.00, au plecat spre Mangalia. Urmează un drum de peste 10 ore, astfel că oamenii vor ajunge la destinaţie la mai bine de 24 de ore de când au urcat în tren!

Iosif Szabo, călător: „S-a dat apă, care cum a putut să ia. Nu au dăt nimănui. Câte un bax de apă la un vagon. În vagonul alăturat sunt 40 de elevi. Un vagon! A dat un bidon de apă la 40 de elevi. Am încercat să sun la SMURD la Făget, să aducă cineva de mâncare. Între timp am plecat de acolo şi nu au reuşit să vină. Oamenii sunt foarte agitaţi. Nimeni nu spune nimic. Dau din umeri, nu sunt nici ei informaţi. La Făget ne-am oprit iar, a plecat locomotiva, nu avea apă. Au umplut locomotiva cu bidoane de 2 litri de apă. Ne-a spus conductorul.”, scrie ziuadevest.ro

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: