Evenimentul Zilei > Actualitate > CFR Cluj şi-a mai luat un italian
CFR Cluj şi-a mai luat un italian

CFR Cluj şi-a mai luat un italian

Campioana CFR Cluj a mai înregimentat un fotbalist italian în încercarea de a-şi fortifica lotul. Atacantul Ferdinando Sforzini, de la Udinese, e ultimul sosit în Gruia.

CFR Cluj se întăreşte pentru grupele UEFA Champions League cu jucători de mâna a doua.
"Deja îmi place aici"
Atacantul italian Ferdinando Sforzini a fost împrumutat astăzi de CFR Cluj de la echipa Udinese Udine, echipă de Serie A. Ferdinando Sforzini va sta la CFR Cluj cel puţin un sezon.
"Prima impresie este foarte bună. Deja îmi place aici, am găsit un stadion frumos, un club organizat, am vorbit deja cu domnul Andrea Mandorlini şi mi-a spus doar lucruri frumoase despre acest club. Vreau să joc cât mai bine şi să dau goluri. Voi da totul pentru victorie", a spus Sforzini.
Ştie de victoria de pe Olimpico
Pentru Sforzini, CFR Cluj nu e o necunoscută.
"Ştiu despre victoria de pe Olimpico împotriva lui AS Roma, desigur. A fost o victorie mare împotriva unei forţe a fotbalului italian. CFR Cluj este un club important din România, care continuă să crească şi să se dezvolte ca organizare şi ca structură", a mai spus fotbalistul italian.
Sforzini n-a jucat niciun minut la Udinese
În vârstă de 25 de ani, Ferdinando Sforzini s-a născut la Tivoli. S-a format la juniorii şi tineretul lui Napoli şi Lazio, după care a plecat la anonima Sassuolo, de unde Udinese l-a cumpărat în 2005.
Ferdinando Sforzini nu a jucat nici măcar un meci la Udinese, el fiind împrumutat mereu. El a jucat la Verona, Modena, Vicenza, Ravenna, Grosseto, Avellino şi Bari.  
Sforzini va purta la CFR Cluj tricoul cu numărul 99.