CFR Cluj tace și face. Clubul ardelean a mai vândut un jucător, ieșind pe plus! Adus în vara anului trecut gratis de la Benfica Lisabona, brazilianul Weldon Santos de Andrade a fost vândut chinezilor de la Changchun Yatai pentru un milion de euro!

"Cluburile CFR 1907 Cluj şi Changchun Yatai (China) s-au înţeles astăzi în privinţa transferului lui Weldon Santos.

Îi mulţumim pe această cale lui Weldon pentru numeroasele goluri înscrise în poarta adversarilor şi pentru faptul că a ajutat echipa să se claseze pe locul 2 în campionat la finele anului trecut", au scris cei de la CFR Cluj într-un comunicat de presă.

În vârstă de 31 de ani, Weldon a evoluat pentru CFR Cluj în numai 12 meciuri, dar a marcat 7 goluri.

"El a primit ceva mult peste posibilităţile noastre. Este un fotbalist bun, nu degeaba ne-am luptat atît de mult să îl transferăm, dar a primit această ofertă şi nu ne putem opune.

Îmi pare rău, îl regret pentru că are o foarte mare valoare, dar nu îl mai puteam ţine. Nu poţi ţine pe cineva cu forţa pentru că nu va mai da acelaşi randament, este foarte clar acest lucru. El asta şi-a dorit, iar noi nu ne-am opus. Oferta este convenabilă pentru noi şi pentru el", a spus Arpad Paszkany, patronul echipei CFR, pentru Ziua de Cluj.