Evenimentul Zilei > Actualitate > Cezar Preda: Ungureanu este vinovat pentru ceea ce se întâmplă în PDL
Cezar Preda: Ungureanu este vinovat pentru ceea ce se întâmplă în PDL

Cezar Preda: Ungureanu este vinovat pentru ceea ce se întâmplă în PDL

Liderul PDL, Buzău, Cezar Preda, a susținut, într-un interviu acordat Mediafax, că premierul Mihai Răzvan Ungureanu este responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în partid.

"Am văzut luni discuţii cu primul-ministru al României care bărbăteşte a ieşit dintr-o şedinţă aproape trântind uşa. Vreau să vă spun că pentru mine, ca lider PDL, nu este nicio onoare pentru cine scoate în presă asemenea chestiuni de genul «Eu am fost un tip care n-am nicio treabă cu partidul şi cu coaliţia. Eu ies aproape trântind uşa, mă duc cu doi, trei miniştri care sunt independenţi în spaţiul public să mă vadă astfel încât să zică lumea că nu sunt numai primul-ministru al coaliţiei, sunt primul-ministru al României, care sunt foarte atent la ce-mi spune PSD-ul, sunt foarte atent la ce-mi spune PNL-ul»", a declarat Cezar Preda, subliniind că o astfel de atitudine nu ar nicio legătură cu poziția pe care Ungureanu și-a asumat-o, aceea de a fi premierul Coaliției.
"Orice discuţie pe ceea ce înseamnă repartizarea resurselor şi către primarii noştrii, 1.160 de primari, nu trebuie dusă în registrul cadouri electorale şi «eu nu fac aşa ceva», pentru că aceasta nu este o poziţie serioasă şi acceptabilă", a  mai spus Cezar Preda, care îl face responsabil pe Mihai Ungureanu de ceea ce se întâmplă în partid în ultimele două zile.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: