Evenimentul Zilei > Politica > Cezar Preda: Marian Munteanu a semnat adeziunea de membru PNL. Va fi validată vineri la Sector 1
Cezar Preda: Marian Munteanu a semnat adeziunea de membru PNL. Va fi validată vineri la Sector 1

Cezar Preda: Marian Munteanu a semnat adeziunea de membru PNL. Va fi validată vineri la Sector 1

Purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, a declarat că Marian Munteanu a semnat adeziunea pentru a deveni membru PNL, iar aceasta va fi validată vineri de organizaţia liberală a Sectorului 1.

 „Adeziunea domnului Marian Munteanu există, va fi oficializată azi (vineri-n.r.) la ora 18:00, la Sectorul 1. (…) O adeziune conform statului se analizează, se aprobă sau se respinge, ceea ce nu este cazul. Astăzi va fi cu acte în regulă, dar adeziunea domnului Marian Munteanu este la PNL. Doreşte să fie în PNL de trei zile, asta înseamnă adeziune să doreşti să devii membru de partid", a spus Preda, potrivit Mediafax.

Întrebat când a semnat Marian Munteanu adeziunea, Cezar Preda a susţinut că nu poate preciza data exactă.

„Eu nu prea mint, nu am fost acolo când a semnat-o fizic. Dar o să vedeţi astăzi. (…) În general, când întrebi de o chestiune în România cinci persoane diferite, ca să nu zic trei, veţi primi cam cinci răspunsuri diferite” , a spus Cezar Preda, solicitat să precizeze data la care Marian Munteanu a semnat adeziunea la PNL.