Cezar Preda: De mâine, PDL trebuie să-şi joace rolul de partid de Opoziţie

Cezar Preda: De mâine, PDL trebuie să-şi joace rolul de partid de Opoziţie

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, înainte de prima şedinţă informală a noului Birou Permanent Naţional al partidului, că PDL trebuie să-şi joace rolul de partid de opoziţie începând de luni.

"PDL este partid de opoziţie, este în opoziţie cu USL, iar de mâine (n.r. - luni) trebuie să-şi joace rolul de partid de opoziţie aşa cum aşteaptă toţi românii, pentru că sunt multe lucruri care nu se întâmplă cum ar trebui să se întâmple, este această presiune pe justiţie, această presiune pe instituţii şi nu poţi să laşi numai societatea civilă să reacţioneze, e obligaţia partidului nostru", a declarat Preda, conform Agerpres.

El a adăugat că în interiorul PDL se va face o analiză cu privire la filialele care au avut rezultate slabe. "Preşedintele partidului, Vasile Blaga, a spus că trebuie să fie o analiză foarte atentă şi constructivă pentru că noi avem alegeri în cinci luni şi presiunea pe filialele care nu au avut rezultate trebuie să fie de natură să le îmbunătăţească rapid activitatea. Noi am trăit asemenea momente grele între 2000 şi 2004, însă pentru toată această pregătire a noastră de reorganizare am avut patru ani la dispoziţie, acum nu avem decât cinci luni. Deci cred că vor fi măsuri mult mai complexe, astfel încât să nu demobilizezi, ci să mobilizezi organizaţiile. Nu ştiu exact cum vrea preşedintele, dar acum avem un preşedinte", a încheiat Preda. CITIŢI ŞI:

  • VEZI echipa completă care va conduce PDL
  • CONVENŢIA PDL. Blaga: Campania electorală pentru octombrie începe mâine, la ora trei!

Ne puteți urmări și pe Google News