Evenimentul Zilei > Monden > Cel mai temut interlop îl pune la punct pe Abi. Mesajul a devenit viral. „Tu, un gunoi…”
Cel mai temut interlop îl pune la punct pe Abi. Mesajul a devenit viral. „Tu, un gunoi…”

Cel mai temut interlop îl pune la punct pe Abi. Mesajul a devenit viral. „Tu, un gunoi…”

Scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea a pus pe jar showbiz-ul românesc, iar vedetele se poziționează într-una dintre cele două tabere.

Cearta celor doi se amplifică pe zi ce trece, iar cuvintele jignitoare și replicile dure fac deliciul fanilor celor doi.

După ce mai multe vedete au luat o poziție cu privire la scandalul momentului, Costel Corduneanu, cel mai temut interlop din Iași i-a transmis lui Abi Talent, pe pagina socialiă că nu are niciun drept să lupte cu Alex Velea, mai ales că acesta este un ”artist talentat”.

Costel Corduneanu a postat un mesaj pe Facebook, scriind și că Abi Talent nu este altceva decât un ”gunoi”, spre deosebire de Velea: ”Am văzut stirea cum tu, un gunoi, sa vorbesti asa despre Alex Velea, un cântăreț talentat si apreciat… gura mica!”, a scris Corduneanu.

După aceste cuvinte grele, fanii lui Abi Talent și, firește, toți cei care au citit mesajului lui Corduneanu așteaptă replica din partea lui Abi și și-au pus o întrebare: De ce îl apără Costel Corduneanu pe Alex Velea și ce legătură este între ei? Alex Velea, Antonia și Costel Corduneanu se află, am putea spune, într-o ”relație de amiciție”, atâta vreme cât cei doi artiști au ”prestat”, de foarte multe ori, la Iași, ocazii în care – după concerte – s-au și întâlnit.