Cearta celor doi se amplifică pe zi ce trece, iar cuvintele jignitoare și replicile dure fac deliciul fanilor celor doi.

După ce mai multe vedete au luat o poziție cu privire la scandalul momentului, Costel Corduneanu, cel mai temut interlop din Iași i-a transmis lui Abi Talent, pe pagina socialiă că nu are niciun drept să lupte cu Alex Velea, mai ales că acesta este un ”artist talentat”.

Costel Corduneanu a postat un mesaj pe Facebook, scriind și că Abi Talent nu este altceva decât un ”gunoi”, spre deosebire de Velea: ”Am văzut stirea cum tu, un gunoi, sa vorbesti asa despre Alex Velea, un cântăreț talentat si apreciat… gura mica!”, a scris Corduneanu.

După aceste cuvinte grele, fanii lui Abi Talent și, firește, toți cei care au citit mesajului lui Corduneanu așteaptă replica din partea lui Abi și și-au pus o întrebare: De ce îl apără Costel Corduneanu pe Alex Velea și ce legătură este între ei? Alex Velea, Antonia și Costel Corduneanu se află, am putea spune, într-o ”relație de amiciție”, atâta vreme cât cei doi artiști au ”prestat”, de foarte multe ori, la Iași, ocazii în care – după concerte – s-au și întâlnit.