Evenimentul Zilei > Monden > Cel mai tare film din 2019. Topul Netflix în care The Irishman nu prinde podiumul!
Cel mai tare film din 2019. Topul Netflix în care The Irishman nu prinde podiumul!

Cel mai tare film din 2019. Topul Netflix în care The Irishman nu prinde podiumul!

Filmul „'Murder Mystery'', cu Jennifer Aniston şi Adam Sandler în rolurile principale, este cea mai populară producţie Netflix din America în 2019.

Pe doi în ierarhie a venit cel de-al treilea sezon al seriei SF „Stranger Things”, iar podiumul este închis de filmul de acţiune „6 Underground”, în regia lui Michael Bay. Animaţia „Incredibles 2” şi noua producţie cu gangsteri semnată de Martin Scorsese, „The Irishman”, s-au plasat pe următoarele două poziţii.

Top 10 este completat, în ordine, de producţiile „The Witcher”, „Triple Frontier”, „Extremely Wicked”, „Shockingly Evil and Vile”, „The Umbrella Academy” şi „The Highwaymen”, arată Agerpres.

Serviciul de streaming online Netflix, care dispune de peste 158 de milioane de abonaţi în întreaga lume, oferă publicităţii astfel de clasamente în mod selectiv, pentru programele sale de succes, iar aceste topuri nu sunt verificate de organizaţii neutre, arată presa de peste Ocean.

Mai mult, de puțin timp, Netflix se confruntă cu un nou competitor în domeniul serviciilor de streaming, după ce compania Walt Disney Co şi-a scos producţiile de pe Netflix pentru a le oferi publicului pe propriul serviciu de streaming, Disney+.

În cursul acestui an, acţiunile Netflix au crescut cu 23%, cea mai mică creştere înregistrată în ultimii trei ani.