Evenimentul Zilei > Monden > Cel mai nou „sezon” Games of Thrones, cu Bianca Drăgușanu
Cel mai nou „sezon” Games of Thrones, cu Bianca Drăgușanu

Cel mai nou „sezon” Games of Thrones, cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu e singură momentan și nu se plictisește. Ba mai mult, e decisă să valorifice la maxim situația. Ea a făcut un anunț bombă!

Bianca Drăgușanu va apărea la televizor. Mai des decât ne-am fi așteptat. Nu va prezenta emisiuni din nou, ci va povesti despre ea. Deci, ne așteaptă detalii picante din viața Biancăi Drăgușanu. Cum vor fi ele? Vor fi spuse live.

„În curând o să ne vedem live aproape în fiecare zi, la un anumit post de televiziune, unde eu o să vă povestesc detalii picante din viața mea personală, și unde eu am să fac anumite mărturisiri, exact așa cum am spus și zilele trecute, în care o să vin cu dovezi și o să distrug codița multor „ciupercuțe” care au apărut după ploaie. Să vedeți când o începe telenovela, pe tv!

Dar nu vă dau mai multe detalii, că știu că o să fiți cu ochii pe mine în fiecare seară, mă rog, dimineață, când se difuzează emisiunea! O să fiți cu ochii pe telenovela vieții mele, pentru că Bianca are telenovelă în viața ei. Un fel de Games of Thrones.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.