Vasile Ciucă, un bărbat în vârstă de 36 de ani din Valu lui Traian, se află în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța. El a fost lovit de o mașină, sâmbătă seara, pe DN 3 și a suferit numeroase traumatisme și a intrat în comă. Acum se zbate între viață și moarte.

„În jurul orei 22:05, o femeie de 29 de ani a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian, banda nr. 2, dinspre Constanţa către Murfatlar şi ajungând în dreptul unui restaurant, a surprins şi accidentat grav un bărbat care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stangă a conducătoarei auto.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a bărbatului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Poliției Județene Constanța. În urma impactului, Vasile Ciucă s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral, fractură deschisă de braț, fractură închisă de femur și un traumatism abdominal.


Tragedie auto la intrarea în București! Șofer zdrobit de mai multe grinzi. FOTO!

Accident tragic în București. Copil omorât pe trecerea de pietoni de un motociclist


Vecinii și prietenii victimei spun că bărbatul a fost foarte ghinionist de-a lungul vieții, pentru că a mai fost implicat în alte cinci accidente rutiere. Atunci când avea opt ani, Vasile Ciucă a fost lovit de o mașină în timp ce se afla pe DN 3. A fost proiectat aproximativ 20 de metri pe șosea și a fost rănit foarte grav. A ajuns la spital în stare gravă, a stat în comă timp de două săptămâni și și-a revenit.

Apoi, bărbatul a mai suferit alte trei accidente, până la cel de sâmbătă, toate din postura de pieton. A fost internat în spital și a supraviețuit de fiecare dată, chiar dacă a suferit traumatisme la cap și diferite alte contuzii.