23.00. Trupa Loca a părut să danseze flamenco, dar cele trei tinere au ajuns de fapt să interpreteze un dans din buric. Ele au primit "da" şi au mers mai departe. Un băiat de 14 ani a cântat "I’m Yours" şi merge şi el mai departe. Mihai Petre l-a comparat cu Justin Bieber, dar băiatului, Tomi, nu i-a plăcut.
Cristian Leana, de 17 ani, a arătat că talentul său este legat de cubul Rubik: reuşeşte să-l rezolve în 14 secunde. Andi Moisescu l-a amestecat înainte de demonstraţia de talent. Adolescentul rezolvă cubul de 200 de ori pe zi, aşa a ajuns la o asemenea performanţă. La a doua încercare a reuşit în 13 secunde."Sunt complet cucerit de tine", a zis Moisescu.
22.45. Din nou la Constanţa, Cobzariu Constanţa Dorina, de profesie medic ginecolog, de 56 de ani, a venit să cânte. "Am plecat din oraş fără să zic nimic". În copilărie o imita pe Margareta Pâslaru. "Mi-e jenă să vă spun câţi ani am fumat". Pentru a cânta s-a lăsat de acest obicei, după 30 de ani. Ea a avut parte de un moment extraordinar la "Românii au talent": interpretarea cunoscutei piese "Ave Maria". I-a şocat realmente pe cei din juriu, pe prezentatori şi pe cei din public. Chiar şi Mihai Petre avea lacrimi în ochi. A primit trei "da" uriaşi. "Am scăpat", a glumit ea după ce a cântat. "Apreciez felul în care v-aţi decupat din lumea asta". 
"Am început să cânt ca să-mi alin singurătatea. Pot să spun că m-am născut a doua oară. Simt că zbor", a spus doamna, după ce şi-a primit laudele. E a povestit că nu are copii şi că s-a apucat de cântat după moartea soţului, pe care l-a adorat. 
22.35. O doamnă venerabilă, Maria Flutur, de 68 de ani, a interpretat un cântec de pahar: "Chevaliers de la Table Ronde". A fost huiduită de sala întreagă. A fost respinsă.
22.30. O tânără n-a impresionat cu un dans ţigănesc, iar un adolescent a fost respins în urma unei tentative eşuate de a recita.
22.15. La Iaşi, Vlad Bătrânu, prietenul lui Ştefan Florescu, favorit de anul trecut, a jonglat cu mingea în stilul lui Ştefan, care a venit să-l susţină.
Un bărbat care a cântat piese greceşti la chitară l-a lăsat mască pe Andi Moisescu. Iniţial a prezentat câteva modele şi a surprins negativ prin lipsa de dicţie. Dar, când a început să cânte, a demonstrat că are un talent veritabil. "Eu după un sezon la emisiune am crezut că am văzut tot ce se putea. Dumneavoastră îmi demonstraţi că n-am văzut nimic. Sunteţi cel mai neaşteptat talent pe care l-am văzut până acum", a spus Andi Moisescu. "O combinaţie exotică de Twin Peaks cu mega-talent", a mai spus Moisescu după ce bărbatul a plecat după scenă.
22.05. Trei bărbaţi din Cluj, cu veste de muncitori în salubrizare au venit să facă "curat la talente". Au măturat puţin şi apoi au golit un sac de gunoi plin de PET-uri de bere goale, pe care le-au folosit pentru a dansa. Neaşteptat, a ieşit un număr interesant de percuţie amestecat cu dansuri de inspiraţie populară. Andi Moisescu a fost de părere că cei trei au oferit un veritabil moment "Let’s do it, Romania".
21.49. Un economist de 35 de ani, Mihai Igres, a făcut un ursuleţ din baloane, dar nu a fost deloc pe gustul juriului.
21.45. O trupă de zâne îmbrăcate în alb a produs un număr de dans medieval pe o muzică ezoterică. "Sunteţi multe prea cuminţi pentru gusturile mele. Mai aveam puţin şi adormeam", a spus Mihai Petre.
Vlad Jucan, 18 ani, din Turda, a produs un dans din buric impecabil care le-a înnebunit pe femeile din sală. Andra a spus că execuţia a fost mai bună faţă de multe fete. Chiar şi Mihai Petre a recunoscut că îl apreciază pentru curajul său şi i-a recomandat o carieră de profesor. Vlad a spus, însă, că e deja profesor de dans din buric.
O doamnă de profesie referent a venit la "Românii au talent" cu scopul de a recita. Dar momentul nu i-a prins pe cei din juriu.
21.33. Un bărbat, Mihai, în spatele unui paravan alb, a creat umbre de animale, imitând şi zgomotele. Mihai Petre a apăsat imediat pe "X". Deşi concurentul a încercat să-l imite pe Adrian Păunescu, tot a primit trei refuzuri.
21.20. Un tânăr cu cozi stil Bob Marley a mers şi a dansat pe sârmă. "Unul dintre cele mai minunate lucruri pe care le-am văzut la emisiune.  M-ai lăsat cu gura căscată. Ba chiar am fost şi invidios", a spus Mihai Petre. Talentatul a menţionat că această disciplină se numeşte slacklining. A primit trei "Da".
Mihai Vulpe, un realizator TV, a uimit juriul şi pe Smiley cu interpretarea piesei "Fools Rush In" a lui Elvis, cu un timbru asemănător. Andra a plâns atunci când acesta i-a dat o eşarfă. A trecut mai departe în competiţie.
21.10. Concurentul Petrică s-a dezbrăcat imediat la bustul gol şi a arătat că de pieptul lui se lipesc monezi, şi de nas – linguri. Dar n-a avut deloc succes la juriu.
21:05. Un tânăr muncitor la salubrizare din Constanţa şi-a demonstrat abilitatea de a imita diverse sunete: cum se taie o bucată de metal, cum se aude un motor. Pavel Bartoş a spus că e "tare de tot", în timp ce Andi Moisescu râdea în hohote. El a mai prezentat şi un spot pentru emisiune. Mihai Petre l-a numit "noua lui plăcere vinovată", iar tânărul a primit trei de "da".
20:45. Cârpaci Florin, un contorsionist de 82 de ani, plin de tatuaje, a trecut printr-n cerc mic de mai multe ori. Şi a primit aprobarea unanimă a juriului pentru etapa următoare.Bărbatul este aproape orb şi are auzul foarte slab.