Ceaţă şi zăpadă pe drumuri naţionale. Vezi în ce judeţe este afectat traficul rutier!

Ceaţă şi zăpadă pe drumuri naţionale. Vezi în ce judeţe este afectat traficul rutier!

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Poliţiei Române informează că pe mai multe artere rutiere importante traficul auto se desfăşoară dificil, din cauza ceţii. De asemenea, pe unele drumuri naţionale există un strat subţire de zăpadă.

Poliţia Rutieră a anunţat că nu sunt anunţate drumuri naţionale blocate din cauza vremii nefavorabile şi nici probleme majore privind fluenţa circulaţiei auto. Totuşi, ceaţa îngreunează traficul rutier în judeţe precum Bihor, Cluj, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud. Drumuri acoperite cu zăpadă În diferite zone ale ţării, în special în cele montane, zăpada s-a aşternut pe carosabil. Tronsoanele de drum afectate: în judeţul Sibiu: DN7C, la Bâlea;

în judeţul Mehedinţi: DN67D Godeanu - Valea Cernei;

în judeţul Hunedoara: DN7A Groapa Seacă - Jiet;

Ne puteți urmări și pe Google News

în judeţul Vâlcea: DN7A Voineasa - Obârşia Lotrului; în judeţul Cluj: DN1R, în zona localităţii Beliş; în judeţul Covasna: DN13E Zagon - Barcani; în judeţul Harghita: DN15, la Borsec.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să mărească distanţa de siguranţă faţă de autovehiculele dinainte şi să nu acţioneze brusc mecanismele de direcţie şi frânare.