Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată CEA MAI GRASĂ femeie din întreaga lume? Chinul SFÂȘIETOR pe care femeia îl trăiește zi după zi
Cum arată CEA MAI GRASĂ femeie din întreaga lume? Chinul SFÂȘIETOR pe care femeia îl trăiește zi după zi

Cum arată CEA MAI GRASĂ femeie din întreaga lume? Chinul SFÂȘIETOR pe care femeia îl trăiește zi după zi

Iman Ahmad Abdulati, o femeie de origine egipteană a fost declarată cea mai grasă femeie din lume. Locuiește în Alexandria, un oraș din nordul Egiptului și nu a mai ieșit din casa de 25 de ani, din pricina problemelor pe care le are cu greutatea. Femeia cântărește nu mai puțin de 500 de kilograme.

Iman a avut probleme cu greutatea încă din primele zile de viață, născându0se cu o greutate de 5 kilograme. Problemele s-au agravat la vârsta de 11 ani, când părinții acesteia credeau că a suferit un atac cerebral. Încă de atunci, Iman a rămas țintuită la pat și nu a mai reușit să iasă niciodată din casă, motiv pentru care egipteana nu a fost nicio zi în viața sa la școală. Pe lângă problemele cu greutatea, Iman a suferit foarte mult și după ce tatăl său s-a stins din viață.

Din pricina trupului imens, Iman nu poate nici măcar să meargă la toaletă. Fără să ceară ajutor. A fost diagnosticată cu infecție parazitară, afecțiune ce duce la umflarea excesivă a brațelor și picioarelor.

Familia tinerei se teme acum că aceasta nu va putea fi transportatăla Cairo, în eventualitatea unei operații de urgență.