Cea mai batrana mama cauta tatic tanar

Cea mai batrana mama cauta tatic tanar

Epuizata fizic si saracita de tratamentul de fertilitate, cea mai batrana mama din lume cauta un sot mai tanar care sa-i creasca gemenii, scrie cotidianul britanic "The Times".

In primul sau interviu acordat dupa nasterea de luna trecuta, Carmela Bousada, in varsta de 67 de ani, declara ca si-a vandut casa din Andaluzia (sudul Spaniei) pentru a face rost de cei 59.000 de dolari cat au costat-o tratamentul de fertilitate si procedura de fertilizare pe care le-a facut la o clinica din California.

Carmela a mai spus ca a mintit doctorii cu privire la varsta sa adevarata, stiind bine ca limita  impusa de clinica era de 55 de ani. Cazul ei a provocat o dezbatere aprinsa in Spania. Multi se intreaba cine se va ingriji de baietii Carmelei  atunci cand mama lor va fi prea batrana s-o mai poata face.

Vrea sa traiasca 101 ani

Ne puteți urmări și pe Google News

Carmela Bousada, o fosta vanzatoare care a  iesit la pensie, a trait cu mama ei, pana la moartea acesteia, la varsta de 101 ani. Acum, femeia recunoaste ca este "epuizata" de ingrijirea celor doi bebelusi si ca a ajuns sa-si  simta "pentru prima oara" varsta.

"Mi-ar fi placut sa raman gravida avand un barbat alaturi de mine, dar nu a fost sa fie. Acum trebuie sa caut un tata pentru copii. As vrea sa intalnesc unul ceva mai tanar decat mine. Desigur, trebuie sa fie cineva caruia ii plac copiii", a declarat ea. 

Statul i-a acordat o pensie de aproximativ 600 de euro pe luna. "Mama mea a trait 101 ani si nu vad de ce n-as face-o si eu. S-ar putea sa fiu nevoita sa fac niste operatii estetice pentru a-mi pastra infatisarea, dar deocamdata daca am un ban in plus ii cheltuiesc cu baietii. Sunt o mama un pic mai in varsta. Nu e un capat de tara".