Având în vedere că cei doi artiști fac bani frumoși din spectacolele pe care le susțin, am putea spune că este normal ca dorințele lor să îi facă să scoată din portofel sume impresionante de bani.

Cu toate că nu are carnet de conducere, Alex Velea a declarat recent că își dorește un bolid în valoare de 400,000 de euro

Într-o discuție cu fanii, Alex Velea a spus că își dorește un Rolls-Royce Dawn decapotabil.

Aflat în izolare din cauza epidemiei de coronavirus în România, Alex și a provocat fanii să îi pună întrebări pe o rețea de socializare, unde le-a promis că le va răspunde.

Un internaut l-a întrebat dacă și-a imaginat că va ajunge în punctul în care se află în prezent, cântărețul i-a răspuns: „Fac asta de când sunt copil și speram să ajung aici. Sunt fericit că mi-am îndeplinit visul”.

Un fan i-a mărturisit că un Rolls-Royce Dawn decapotabil ar fi potrivit pentru el, după ce ar face școala de șoferi și ar obține permisiul de conducere. Un astfel de autoturism, fabricat anul acesta, pornește de la 317.011 de euro și poate să coste și 400.000 de euro. La următorul mesaj: “De ce nu-ți iei permisul? Te văd într-un Rolls”, iubitul Antoniei a răspuns: “Îmi place cum gândești! Dacă-mi iau permisul, în asta mă vezi!”, scrie Cancan.