Evenimentul Zilei > Monden > Ce se întâmplă cu Loredana Groza? A recidivat. Moment controversat
Ce se întâmplă cu Loredana Groza? A recidivat. Moment controversat

Ce se întâmplă cu Loredana Groza? A recidivat. Moment controversat

În pragul vârstei de 50 de ani, Loredana Groza este mai îndrăzneață ca niciodată. Artista a postat o nouă fotografie în care își pune în evidență formele. 

Loredana Groza a încărcat o nouă fotografie sexy pe pagina sa de Instagram. Cântăreața s-a afișat în timpul unui antrenament la sală, cu un decolteu extrem de generos. În urma postării, urmăritorii de pe Instagram s-au împărțit în două tabere.

O parte a urmăritorilor din social media ai Loredanei sunt de părere că artista sexy, deci nu e nimic ieșit din comun să-și scoată în evidență atuurile fizice. Alții cred că momentul importalizat și făcut public este de-a dreptul scandalos.

Loredana Groza [FOTO]

„Bombonică, bombonea… E frumos din partea ta… Să faci sport cât pentru toți… Din slănini să ne salvezi. Jur, când te văd la sală, mă molipsesc și eu. Ești un bun exemplu! Te pup, drogule! Îmi placi mult. Superbă”, este una dintre reacțiile postate pe rețeaua socială.  De asemenea, și Tavi Clonda a reacționat la fotografie, care a postat mai multe emojiuri, în semn de apreciere.