Evenimentul Zilei > Monden > Ce se află în spatele răpirii Ioanei Filimon. Declaraţiile iubitului turc
Ce se află în spatele răpirii Ioanei Filimon. Declaraţiile iubitului turc

Ce se află în spatele răpirii Ioanei Filimon. Declaraţiile iubitului turc

După ce scandalul răpirii Ioanei Filimon a ținut prima pagină timp de câteva zile bune, apare, în sfârșit, și varianta iubitului turc acuzat că ar fi făcut acest lucru.

Miliardarul turc a vorbit despre lucrurile care s-au întâmplat în spatele acestui scandal monstru. Potrivit acestuia, totul ar fi luat-o pe arătură în momentul când a aflat că va merge din nou la închisoare.

„În primul rând, vă spun că sunt un afacerist faimos în Turcia. Vând arme, în mod legal și ilegal. Toată lumea mă cunoaște. La voi în țară, spuneți mafiot sau interlop. Este normal. Mi-a plăcut Ioana și am avut o vară frumoasă.

Am aflat că voi merge la închisoare acum 15 zile. În 9 luni, mă duc din nou la închisoare. I-am serbat ziua Ioanei și i-am dat inelul sâmbăta trecută. Apoi i-am spus că este greu la închisoare, că sunt mulți bărbați duri.

Am vrut să ne despărțim, pentru că o să fiu singur într-o cameră, fără telefon, fără nimeni. Mi-ar fi foarte greu cu iubită”, a spus iubitul turc al Ioanei Filimon.

Totul a pornit de la o mare neînțelegere, generată de faptul că Ioana  nu răspundea la telefon. Astfel s-a ajuns și la acuzațiile de sechestrare, potrivit bărbatului turc.

„Ceva mai târziu, eram cu prietenii mei. M-a sunat poliția și mi-a spus că mama iubitei mele i-a sunat. Mi-au zis să vin luni cu ea. Mama ei a spus că am răpit-o pe Ioana.

Cred că pentru că am zis că vreau să ne despărțim înainte să merg la închisoare, li s-a părut că e un joc. I-am zis că familiei ei îi e frică, pentru că nu răspunde la telefon.

Mamei ei îi era teamă, e normal. Și când polițiștii au terminat, Ioana le-a spus că mama ei a făcut doar o mare greșeală. A rămas cu mine. Trece o zi și îi zic că am încheiat această relație.

Pune apoi o poză și scrie că a terminat cu mine pentru că mă duc la închisoare. Apoi și-a închis pagina de Instagram. Acum toată lumea crede că am răpit-o și mă doare inima. Este o formă de răzbunare”, a mai spus afaceristul turc, conform Spynews.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: