Evenimentul ZileiMondenCe făcea Cheloo înainte de a deveni cunoscut. Detalii necunoscute din viața lui

Ce făcea Cheloo înainte de a deveni cunoscut. Detalii necunoscute din viața lui

Ce făcea Cheloo înainte de a deveni cunoscut. Detalii necunoscute din viața lui
Cheloo este un rapper cunoscut în România și persoana lui a fost implicată în multe scandaluri. Artistul știe cum să iasă în evidență, dar cu ce se ocupa înainte să devină celebru?

Cheloo a fost jurat la X Factor și la The Four. Iar acum muncește în industria muzicală și bucură fanii cu noii piese. De asemenea, mai este jurat la emisiunea iUmor, difuzată pe Antena 1. Puți oamenii știu cum arăta artistul în trecut și cu ce se ocupa înainte de a deveni cunoscut.

Cheloo, pe numele lui real Cătălin Ștefan Ion, pentru prima data a devenit cunoscut la sfârșitul anilor 1994, datorită trupei de hip-hop ”Paraziții”. Acesta, împreună cu ceilalți doi membri ai trupei, Ombladon și Freakadadisk au lansat primul album, numit „Poezii pentru pereți”.

Cum era și ce făcea Cheloo înainte de a-l vedea la X Factor

Artistul mărturisește că pentru a înregistra prima lor piesă membrii trupei au fost nevoiți să își vândă blugii, pentru a obține câțiva bănuți. Mai adaugă că reacția publicului nu a fost una foarte mare, pentru că chiar rapperul spune că materialul nu a fost unul foarte bun.

“Ne-am vândut blugii şi cu banii am făcut prima piesă pe 13 septembrie 1994, Înjur, trasă pe o casetă audio reînregistrată şi cu o copertă făcută cu colaje din ziare. Reacţia a fost pe măsura materialului: slăbuţă”, povestește Cheloo.

Citește integral articolul Nicoletei Stog în Rețete și Vedete.


Accesează: