Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal, noi dezvăluiri. Concluzia cutremurătoare a lui Tudorel Butoi
Cazul Caracal, noi dezvăluiri. Concluzia cutremurătoare a lui Tudorel Butoi

Cazul Caracal, noi dezvăluiri. Concluzia cutremurătoare a lui Tudorel Butoi

Criminalistul Tudorel Butoi susține că procurorii care s-au ocupat de cazul Caracal au făcut rechizitoriul foarte bine, cu toate că aceștia au fost criticați de foarte multe ori.

De asemenea, Butoi susține că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte.

Potrivit criminalistului, Gheorghe Dincă ar fi mințit anchetatorii în toată perioada cercetărilor, în speranța că va fi acuzat doar de lovituri cauzatoare de moarte și nu de crimă.

„El și în primele mărturisiri a căutat să inducă procurorului ideea unor lovituri cauzatoare de moarte. Ele au fost de fapt omoruri pentru că fetele acestea decriptate prost de Dincă, confundate cu niște prostituate ușurele au refuzat propunerile acestuia, s-au bătut cu el.

Eu pun întregii populații care ne ascultă următoarea întrebare: Dacă aceste fete cu profilul lor, au fost traficate, există vreunul dintre năuci să creadă că fetele astea, cu profilul respectiv stăteau la prostituție libere?

Plecau pușcă la carabinieri. Dacă ele erau în viață, și eu m-aș bucura, ar fi făcut aceste lucruri, dar iată că aceste lucruri au trecut în favoarea acestui rechizitoriu care mie mi se pare complet”, a declarat psihologul criminalist Tudorel Butoi, potrivit antena3.ro