Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. A mai apărut o victimă. Detalii terifiante din casa lui Dincă
Cazul Caracal. A mai apărut o victimă. Detalii terifiante din casa lui Dincă

Cazul Caracal. A mai apărut o victimă. Detalii terifiante din casa lui Dincă

O tânără în vârstă de 17 ani rupe tăcerea și dezvăluie că și ea este una dintre victimele lui Gheorghe Dincă.

Dezvăluirea îi aparține bunicului Luizei Melencu. Bătrânul a povestit că a fost contactat de o fată, care i-a povestit cum și pe ea a abordat-o Dincă și a dus-o în casa lui. Acolo se mai afla o copilă de numai 12 ani.

„Am fost contactat telefonic și au vorbit din dragoste și simpatie pentru Luiza. Prima mi-a povestit că, trecând pe lângă ea, Dincă i-a pus o batistă la nas, a urcat-o în mașină și a dus-o acasă. Acolo mai erau și alte fete, unora le-a dat drumul acasă. Dincă și toată familia se ocupă cu traficul de persoane”, a declarat bunicul Luizei, citat de România Tv.

Fata dezvăluie că Gheorghe Dincă a luat-o cu forța de pe stradă, răpind-o și ținând-o sechestrată în casa lui din Caracal. Ar fi mai și alte două victime, însă care de frică refuză să vorbească despre ce li se întâmplat. Din câte se pare, multe dintre fetele care au avut de-a face cu Dincă și familia lui au fugit din oraș și s-au mutat în alte localităţi în urma ameninţărilor primite.

La dosar mai există și declaraţia unei ofițer de Poliție din Craiova. RTV arată că omul legii a fost martor în momentul în care o fată a sărit din maşina lui Dincă şi a luat-o la fugă, acțiunea având loc în Cetatea Băniei. Se pare că minora l-ar fi recunoscut ulterior pe Gheorghe Dincă după ce a început tot scandalul din jurul răpirii Alexandrei Măceșanu și a Luizei Meșencu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: